Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jeśli choruję na raka czy jest sznsa jakaś dziewczyna mnie pokocha?

Polecane posty

Gość gość

jw

Gość gość
Zależy jaki masz charakter... czy jestes w miare przystojny... ale pamiętaj że mi dziewczyny boimy się takich chorych bo zawsze istnieje szansa że gdy z wami zerwimy to możecie sobie przez to cos zrobic... dlatego daj jej do zrozumienia że jestes delikatny a zarazem twardy facet! Ogołem odp brzmi TAK

Gość gość
Byłam w związku z takim mężczyzna. Zakochałam się w nim, wiedziałam ze ma raka, bo przewinęło mi się jego zdjęcie na Facebooku (Cancer Fighters coś takiego) moi znajomi lajkowali to zdjęcie, było mi go szkoda. A gdy się poznaliśmy to całkowicie nie miało znaczenia bo zauroczył mnie całym sobą,.. No i zaczęliśmy być ze sobą. Często rozmawialiśmy o nim, o chorobie, o badaniach, podnosiła go na duchu, dawałam do zrozumienia, ze przejdzie przez to i wygra. No i wygrał ;) Jest zdrowy. A my się rozstaliśmy po jakimś czasie, bo wiele rzeczy nas poróżniło. takze głowa do góry.

Gość gość
Ciężka sprawa. Osobiście nie mogłabym zaczynać związku z chora osobą. A co jeśli ja Cię pokocham,a Twój stan będzie prowadził do końca? Patrzeć na ukochaną osobę,która cierpi i wiedzieć,że nie da się nic zrobić,jest okropne. Również ciężko jest jeśli choroba dopadnie już jak jesteście razem,ale przez te kilka lat/miesiecy wspomnień,uczucia jakoś dałabym rade być z ukochanym może w ostatnich miesiącach jego życia choć pewnie serce by mi pękło. Życzę Ci dużo dobrego autorze

Gość gość
Ja nie dałabym rady chyba. Nie wiem chyba że bym kochała