Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy znajdzie się ktoś do rozmowy?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Poszukuję osoby która chcialaby porozmaiwac na wiele tematow. Głowie chodzi o cos w rodzaju pomocy. Chcialabym porozmawiac o wydarzeniach jakie ostatnio mnie spotkaly, ewentualnie utozsamic je z tymi, jakie doswiadczyla druga osoba i wyciagnac wnioski. Zdaje sobie sprawę, że wiekszosc osob na tym forum to osoby dorosle aczkolwiek nie zmienia to faktu ze takich wlasnie poszukuję. Są bardziej doswiadczone i zapewne będą w stanie pomoc z wlasnego doswiadczenia. Chcialabym poukladac kilka spraw. Zrozumiec pewne rzeczy. Po prostu mam potrzebę rozmowy z kims.. Jezeli ktos poczuwa się do rozmowy, prosze pisac komentarze, podam wtedy mozliwy sposob skontaktowania się. Pozdrawiam.

Gość gość
Witaj :)

Gość gość
lecz się

Gość gość
Tez chcialabym rozmawiac na wiele tematow ale bedac tutaj kilka lat to takich osob nie spotkalam tutaj

Gość gość
Cwaniak wynocha

Gość gość
To pisz jeden z tych wielu tematów.

Gość gość
w jaki sposob moglibysmy sie skontaktowac?

Gość gość
Tutaj sie kontaktujemy

Gość gość
Chyba ze napiszesz do mnie na fb ;)

Gość asiutka    1999
Ja mogę tutaj popisać

Gość gość
Jesli chcesz pisac to pisz z nami tutaj. My tutaj piszemy , po to tu jestesmy by tutaj pisac

Gość gość
Ja tez tutaj . Zadne priv. Juz mialam priv i zaluje

Gość gość
Witaj! Mozemy porozmawiac. Coz takiego sie stalo, ze potrzebujesz pomocy, porady innych?

Gość gość
Tylko kazdy moze to przeczytac ;//

Gość gość
Zalozylas temat i myslisz ze tak odrazu ludzie dadza ci namiary na siebie? Najpierw musza co zaufac , cos za szybko naciskasz . Pisz tutaj, nikt cie nie rozpozna , tu jest tysiace tematow

Gość gość
Jesli chcesz mozemy rozmawiac na mailu, moze powiedz tak ogolnie o co chodzi?

Gość gość
Chodzi głownie o zerwanie, o otoczenie, o zmianach w zyciu :)

Gość gość
Czasem tak bywa, ze ludzie sie nie dogaduja..coz moge powiedziec? nie wiem jak mloda jestes, pewnie dosc mloda..zycie sie nie konczy, toczy sie dalej. rano trzeba wstac oddac sie swoim obowiazkom, czasem z kims spotkac. po jakims czasie poczujesz, ze boli mniej az w koncu obudzisz sie i stwierdzisz, ze nie boli wcale. Taka jest kolej rzeczy

Gość gość
Im wiecej ludzi do pisania tym lepiej

Gość gość
Sprawa wygląda tak że w milosci sie naprawia a nie wyrzuca. Dobija mnie swiadomosc ze nie moge nic naprawic bo nie polega to na tym ze jedna osoba zabiega o drugą. Milosc polega na obustronnym okazywaniu sobie uczuć. A u nas zawsze to wynikalo z jednej strony. Raz z jego. Teraz z mojej. Cóz moge pwoiedziec. Wiem ze swiat sie nie konczy, niestety w tym momencie jakby skonczyl sie na chwilę

Gość gość
Rozumiem. Jednak sama piszesz o tym, ze uczucie bylo zawsze po jednej stronie. Owszem, trzeba naprawiac jesli jest co, zwiazek musi miec solidne fundamenty wtedy moze przetrwac duzo.Wam, najwidoczniej nie bylo dane. Wiem, ze boli, uwierz mi, bylam tam...ale to mija i pewnego dnia bedziesz wspominac tylko dobre chwile, bedziesz potrafila obiektywnie ocenic ze bto nie bylo jednak TO.

Gość gość
Tak wiem. Mam swiadomosc tego ze to nie bylo to. Ale zawsze ciezko jest sie pogodzic z tym jak ktos nas zrani:)

Gość gość
gość dziś Ja tez tutaj . Zadne priv. Juz mialam priv i zaluje ???? jaki to priv jak nie ma ŻADNEGO PRYWATNEGO kontaktu, to czego żałujesz, przecież setek wiadomości nie dostwałas na skrzynkę

Gość gość89
Witam! Rozumiem chęć rozmów priv. Moj mail: druga.strona@onet.pl Z całym szacunkiem dla forumowiczów ale nie zawsze potrafimy skupić się na kilku osobach, sposobach wypowiedzi naraz.