Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiutka   1999

buty na obcasie

Polecane posty

Gość asiutka   1999

chodzi któraś z was codziennie.

Gość madejska
Ja odkad pracuje w biurze chodze codziennie w obcasach :) poczatkowo myslalam, ze bedzie to dla mnie nie do osiagniecia i zawsze podziwialam wszystkie kobiety, ktore tak zgrabnie poruszaja sie w szpilkach. Okazalo sie jednak, ze do tej pory po prostu mialam slabe szpilki :D teraz zakupilam sobie kilka nowych par, m.in te https://multu.pl/bezowe-szpilki-drupi-at4ukv3bm-a11 i sa tak dobrze wyprofilowane i wykonane, ze nie mam problemu nosic ich caly dzien :)

Gość asiutka    1999
nie chciałabyś czasami włożyć do pracy butów płaskich. Ja bardzo rzadko chodzę w szpilkach, prawda to, że czasem bolą plecy?

Gość gość
Chaluksy sie robią z czestego chodzenia w szpilkach

Gość gość
Jak nosisz w butach dobre wkładki, to nie robią się haluksy. Jeśli ktoś ma do nich skłonności to nawet mały obcas może przeszkadzać. Ja często noszę buty na wysokim obcasie do pracy, więc wkładki bardzo mi się przydały. Teraz mam stepforward, bo pasują mi do wszystkich szpilek i nie przesuwają się. Chodzi mi się w nich bardzo stabilnie.

Gość malina36x
chodze codziennie ale w takich 7-8 cm... wyzsze juz po paru godzinach jednak czuc.. chociaz najbardziej kocham wlasnie takie 10-11 (bez platformy) mam maly rozmiar (36) wiec dla mnie takie 11cm jest bardziej "extremalne" niz 11cm w rozmiarze 39 na przyklad.. ale za nic nie zamienilabym mojego 36 =))... do szpilek trzeba sie urodzic! albo sie to czuje albo nie.

Gość gość
ja niestety jestem niewysoka, dlatego bardzo często chodzę w butach na obcasach, bardzo lubię kupować te na https://multu.pl/kobiety-home bo mają bardzo fajne modele w super cenach :)