Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Macie jakies ekatremalnie leniwe kolezanki

Polecane posty

Gość gość
Znam siebie Nie gotuje bo mi sie nie chce Mam nawet wylaczona lodowke

Gość gość
a czym się żywisz nawet smietany nie masz w lodowce do kawy dziwne

Gość gość
Z tego co widzę lenistwo ma być gorsze od pracowitości tak? W takim razie czemu tak zazdrościcie np Paris Hilton i jej podobnym opierniczającym się w życiu kumpelom, które nic nie robią bo wszystko inni robią za nich? Może jednak lenistwo jest lepsze? Albo chociaż ciekawsze?

Gość kasjerka4
ej...co ty porownujesz.Miliarderke PAris do nas POlek?hahaha. Paris Hilton jest dziedziczką miliarderów,oczkiem w glowie... ONa nic nie musi.Poza tym ma ładną kaskę za bycie na imprezach,na otwarcie butików,ma swoją markę modową.Promuje swoją gembą jakies torebki ,d**erele i z tego ma tantiemy.Wystepowała w kilku filmach,reklamach wiec nie mów ze nigdy nie "pracowała".

Gość gość
czy kasjerki maja gemby?

Gość lilualaua
i kto zazdrosci Paris Hilton??? Konskieniego ryja,zepsutej ,opadajacej powieki od chirurga,czy stóp nr 42 ? :D braku cycków? Myslisz ze zycie takiej milionerki to nie jets męćzące? Bycie bezwartosciowym rozowym pustakiem ktory patrzac codzien w lustro mysli ze niczego nie osiagnał?...ze nie jest lekarką,adwokatem,politykiem....:) Ja tam zazdroszczę Isi Radwanskiej,Dziewczyna ma miliony dolarów na koncie,po torebusie leci do Nowrego Jorku. Sama doszła do tego kim jest.Ozenila sie z facetem ktorego zna 10 lat.Skonczyla niedawno studia.Domy to ona kupiła rodzicom,a nie oni jej.Zwiedzila cały swiat.

Gość madra pani72
jelsi ktos nie pracuje,nie sprztaa,nie myje garów...nie dba o siebie...i Twierdzi ze to tylko "lenistwo"...i to trwa dłuzej niz 3 dni. to ja MOWIĘ ze to choroba psychiczna. oderwanie od rzeczysiwtosci.

Gość gość
Aha

Gość gość
Spox