Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 43 cm w tricepsie

Gdyby nie mężczyźni to byście baby z jaskiń nigdy nie wyszły

Polecane posty

Gość 43 cm w tricepsie

Taka jest prawda.Pogodzcie sie z tym ze gdyby nie mezczyzni nie byloby lozek ogrzewania biezacej czystej wody kanalizacji toalet elektrycznosci i urzadzen elektrycznych wygodnych domow normalnego jedzenia! Nic!

Gość gość
Dokładnie... Bo co takiego baba znowu wynalazła, odkryła?

Gość Inteligentny Mózgowiec
Chłopaki zgadzam się z wami. Jedyna umiejętnością kobiety jest gadanie. Gdyby nie mężczyźni to one mogłyby sobie pomarzyć o tak wygodnym i bezpiecznym życiu dlatego uważam ze powinny mężczyznom dziękować za to co mają i się cieszyć ze pozwalają im z tych wszystkich wynalazków korzystać.

Gość gość
Taka prawda.

Gość gość
Desperaci i debile , to kobieta zapoczatkowala cywilizację , bo to kobieta wynalazek mowę ludzką żeby się porozumiewać z dzieckiem , gdyby nie kobieta i mowa ludzka nadal siedzielibyscie na drzewach pseudo samce

Gość gość
Gdyby nie mezczyzni i ich inteligencja i kreatywnosc srałybyście moje drogie panie do dziury lub po prostu pod siebie.Kosmetyki byscie mialy z wlasnej kupy i zarly piach i glony.To tak dla przypomnienia dla wszystkich kobiet ziejących jadem na mezczyzn.Doceniamy role kobiet ale tez nie pozwolimy sie obrazac i deprecjonowac.

Gość gość
Tak to już jest, że facet wymyślił, żeby kobiecie było wygodniej. Mężczyźni są sługusami kobiet, prawda Drogie Panie? :P Nie musiałyśmy nadwyrężać mózgu, bo mamy od tego facetów. :D

Gość gość
Mezczyzna sie stara by bylo kobiecie bylo hak najwygodniej a w zamian co dostaje?Jeszcze wiecej zachcianek i roszczen.

i racja. Niech się czują potrzebni w społeczeństwie. Nie chcę być kobietą sama wszystko potrafię, bo żadna frajda z tego.

Gość gość
Gdyby nie kobiety to was nawet na swiecie nie byloby i gowno wtedy byscie wynalezli,debile.Glupich nie sieja,sami sie rodza.

Gość gość
Tak gdyby nie brzuch kobiety jej karmienie i opieka , wszyscy Ci naukowcy by zdechli po urodzeniu

Gość gość
A gdyby nie mężczyźni to kto by was zapładnial ,pewnie owczarki niemieckie jedyne co wynalazły kobiety to prostytucja i k***wstwo

Gość gość
Tak, wyciągnęliście nas z jaskiń, stworzyliście system i wyzysk, zabraliście wolność.....dziękujemy :D

Gość gość
Mialybście "wolnosc" i co byscie robily?Grzebaly w kupie gdakaly i plotkowaly.PFfffff

Gość gość
Co w tym złego? W grzebaniu i plotkowaniu? :D Zrozum, nie jestem Ci wdzięczna za to, że wyniosłeś mnie z jaskini :D

Gość gość
Spalybyscie na twardym.Nie mialy lazienki ani kuchni.Nie badzmy smieszni-zanim byscie znalazly cos do jedzenia (supermarketow by nie bylo) to rozszarpalyby was dzikie zwierzeta.O pelnowartosciowym posilku i mięsie nie byloby mowy.Tak,z wieloma rzeczami byscie sobie poradzily gdyby tych zlych penisów nie było ale wiecej niz kilka dni byscie nie przezyly.

Gość gość
11:36 Tylko nie zapominaj ze zanim wyprowadzilem cie z jaskini to zdjalem cie z drzewa.Radze to docenic.:)

Gość gość
Teraz gdy juz zle penisy odwalily cala brudna robote to moga sobie pojsc a wy mozecie na nich zlorzeczyc.Tylko kto wniesie meble na gore?Kto zastapi pana Janusza z cieplowni,Mariana z kanalizacji czy Tadeusza z elektrowni?Kobiety garną sie tylko do biur.

Gość gość
Jestem weganką :D neandertalczyku :D

Gość gość
11:50 Nie dziwi mnie to.Kazda nawiedzona baba jest wege.Bylebyscie dzieciom nie aplikowaly takich diet streczycielki...

Gość gość
Zrozum, jestem samowystarczalna, żywię się tym, co wychoduję we własnym ogrodzie :) więc i w jaskini dałabym radę na 100 % :D i nie musiałabym płacić podatków ani wysłuchiwać żali neardentalczyków :D

Gość gość
*neandertalczyków

Gość gość
kobiety sie dupcza jak kroliki

Gość gość
Chyba jednak moja droga psycholożko nie wiesz co chcę ci przekazac-gdyby ludzie w przeszlosci ze soba nie wspolpracowali dopelniajac sie nawzajem i doceniali siebie nawzajem to ludzkosc nigdy nie poszlaby do przodu.:)Nie chodzi to o obrazanie was.To wspolczesne kobiety nie rozumieja pewnych kluczowych rzeczy i to one maja wielkie zale o wszystko wiec to do was sie zwracam.I nikt nie byl nigdy ani teraz samowystarczalny w pelnym znaczeniu tego slowa.Zalezymy wszyscy od innych ludzi dostarczajacych i produkujacych nam wszelkie produkty ktore zuzywamy na codzien,wode,energie,elektrycznosc,gaz itd.No chyba ze jestes pustelniczką,ale skoro korzystasz z internetu to raczej nie.Dlatego smiesza mnie paniusie bredzace o "samowystarczalnosci".

Gość gość
Samowystarczalne hahaha nawet nie wiecie drogie panie co to znaczy.Je to co wychoduje to co ciekawe zimą jesz? A wodę to pewnie że strumienia ciągniesz lub że studni którą sama wykopalas .

Gość gość
Ja tam wolałabym mieszkać w jaskini z kobietami, niż z gumką od kaleson u jego mamusi.

Gość gość
Gdyby nie debilni faceci, wiecej na świecie byłoby szczęśliwych kobiet.

Gość gość
A co to za faceci , którzy w południe biadola na babskim forum zamiast sie za coś pożytecznego wziąć?

Gość gość
Faceci którzy zakladaja takie tematy sami strzelają sobie w kolano. Mężczyźni nie muszą dowartościowywać sie w internecie :-)

Gość gość
debilne to są kobiety