Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do płci męskiej

Polecane posty

Gość gość

Jak zareagowalibyscie i co pomysleli gdyby wasza wymarzona dziewczyna unikała pocałunków i seksu każdego rodzaju ? Tzw" biały związek". Przytulanie owszem, kontakt fizyczny tez ale bez wymiany plynow :D

Gość gość
Pomyślałbym, że jest aseksualna i zostawiłbym ją możliwie jak najprędzej

Gość gość
To nie mogłaby być "wymarzona dziewczyna".

Gość gość
Dla mnie jest normalna tylko *****cze zerwaliby z dziewczyna z braku seksu

Gość gość
chora psychicznie

Gość gość
Żaden facet nie kocha kobiety, tylko seks z nią. Gdyby mu to nie przeszkadzało, to byłby niezaprzeczalny dowód że faktycznie kocha JĄ. Ale ja tam nie wierzę w męska miłość, oni przez swój popęd nie są zdolni do uczuć.

Gość gość
zgadza się Ja kocham nie zależnie czy jest seks czy go nie wcale przecież nie jestem z partnerką dla seksu

Gość gość
Seksualna dziewczyna też nie zwiąże się aseksualnym mężczyzną. To oczywiste, że osoba aseksualna nie może być związku z osobą seksualną bo to nie ma przyszłości. Gdybym był aseksualny to oczywiście chętnie bym taką dziewczynę poznał.

Gość gość
Tylko by ******* i nic nie robili

Gość gość
"Seksualna dziewczyna też nie zwiąże się aseksualnym mężczyzną." x Mów za siebie. Jeśli facet którego kocham, byłby aseksualny lub z innych przyczyn nie mógłby uprawiać seksu, to oczywistym jest że nie zostawię go z tego powodu. Wolę być z kimś kogo kocham bez seksu, niż mieć seks bez miłości.

Gość szry
jeszcze nie spotkalem zwiazku dwoch ludzi o kompletnie roznych temperamentach ktory by wypalil. Jeszcze charaktery tak, ale temperamenty? blagam... bajkopisarze i bajkopisarki do pisania bajek a nie odkrywania "prawd" o zyciu.

Gość gość
Większość facetów wchodzi w związki nie z miłości, tylko dla zaspokajania własnych zachcianek. Niektóre kobiety też są wyrachowane, chociaż większość potrafi szczerze kochać faceta. Często jest tak że kobieta właśnie tylko dlatego że kocha faceta, daje mu częściej niż sama potrzebuje. A facet używa i domaga się wiecej i wiecej. Ale gdyby ona nie mogła, nie dała to szybko zadowolilby się inną, ktorej też by nie kochał...