Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość23

Facet po 20stce który się nie całował?

Polecane posty

Gość gość23

Co byście pomyśleli jakbyście poznali chłopaka, który ma 23 lata, nigdy się jeszcze nie całował i to z wami ma to zrobić swój pierwszy raz? Dałybyście się pocałować czy zrobiłybyście głupią minę i kazali mu spadać? Proszę o szczere wypowiedzi. Pytam ponieważ, sam poznałem dziewczynę która mi się podoba, fajnie się z nią rozmawia, ale trochę boję się podjąć ten krok.

Gość gość
No bez przesady ! To chyba jakas idiotka musialaby byc ;) nie ma czego sie wstydzic ;)

Gość gość
Nie bój się chłopie, tylko do dzieła! Im dłużej będziesz zwlekał tym będzie Ci trudniej. Nie bój się, pocałuj ja, zobaczysz jakie to super uczucie, a jeśli jest między wami coś więcej to po prostu odlecisz :) Sama byłam nieśmiała, pierwszy raz całowałam się w wieku 21 lat, także też dosyć późno w porównaniu do większości rówieśników, ale każdy żyje swoim tempem. Pozdrawiam i powodzenia ;)

Gość gość
Jeżeli to normalna dziewczyna to nic nie tracisz tylko zyskasz. Zawsze jest jednak ryzyko, że to zwykła "szmata", która puszczała się na prawo i lewo. Taka może Cię wyśmiać, ale szanse są małe. Lepiej zaryzykować i zacząć korzystać z życia ;)

Gość gość
Jedynym twoim problemem są kompleksy i poczucie wstydu. Jak z tym sobie nie poradzisz to zapomnij o szczęśliwym życiu.

Gość gość
Tak jak wyżej. Musisz najpierw wyjść z kompleksów, bo na banka jakieś masz. Pocieszę Cię: da się z tego wyjść, ale będzie to wymagało Twojego wysiłku. Wszystko zależy od Ciebie, jesteś młody, możesz to jeszcze zmienić ;)