Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Halo ludzie z nerwicą lękową!!

Polecane posty

Gość gość

Są tu tacy??? Ludzie jak sobie radzicie na codzień??? Czym się zajmujecie, gdzie pracujecie?? dajecie w ogole radę w pracy?? Ja mam nerwice i niedlugo zaczynam pracę, której długo nie mogłam znaleźć..teraz się trafiło coś małego, ale jednak...już drżę na samą myśl...a jakoś żyć trzeba i ZA COŚ....;(

Gość gość
Od 12 r.z mam nerwice lękową. Pracuje w szpitalu. Probvlemy mialam tylko na uczelni

Gość gość
W szpitalu, ale jako kto? jesteś lekarzem? pielegniarka? ja miałam raz propozycje jako salowa, ale podziekowałam, bo masakra...to nie tylko umycie podlogi w sali, ale też pomoc przy chorych podobno, wynoszenie nieczystości itd..nie,nie..na to potrzeba jednak i siły fizycznej i psychicznej..ogolnie jestem po pedagogice, ale pracy w zawodzie też sobie poki co nie wyobrazam, za duza odpowiedzialnosc a tego sie wlasnie panicznie boje..wiem, ze wszedzie jest jakas odpowiedzialnosc, ale tam juz naprawde..za zycie, zdrowie dzieci i w ogole..nie wiem czy ktos też ma takie poczucie lęku przed odpowiedzialnoscia??? ale z kolei jaka pracę do siebie dobrać..masakra z tym naprawde ciezko zyc:(((

Gość gość
salowym :D

Gość gość
Nie ma już nikogo takiego tutaj?

Gość gość
Bierz się za robotę a nie dyrdymały piszesz na forum

Gość gość
To jest grupa dla ludzi z podobnym problemem, takich jak ty nam tu nie potrzeba, ktorzy nie maja o tym bladego pojecia, sam sie wez do roboty bo z nudow wypisujesz na forum ktore Ciebie w ogole nie dotyczy. No tak jak sie nie ma nic do powiedzenia to trzeba jakoś głupio skomentować prawda, heh szkoda klawiatury.

Gość gość
Jest tu cały czas troll hipochondryczka z nerwicą lękową