Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety po 30

Polecane posty

Gość gość

Czy to prawda, że większości kobiet dopiero po 30 zwiększa się ochota na seks czy jest to mit i po prostu wcześniej miały podobne potrzeby seksualne?

Gość evela wawa33
Tak, to prawda. Do tego jeszcze dochodzi poszukiwanie nowych doznań. Niestety, mój mąż statystycznie 2 - 3 razy na miesiąc, a mi potrzeba więcej.

Gość gość
napisz do mnie alanek87-87@wp.pl, ja facet 30l mam podobnie niestety potrzeby partnerki (młodszej) to właśnie 2-3 razy w miesiącu i brak otwartości na jakiekolwiek propozycje i fantazję :( chętnie o tym popisze na priv kto ma podobny problem

Gość evela wawa33
dostanę rabacik? czy można wypróbować - oczywiście żartuję. Nie wiem czy kupione u was, ale z piątku na sobotę miałam okazję przetestować trochę zabawek, wzięłam udział w wieczorze kawalerskim.

Gość gość
Mam 27 lat chetnie poznam kobiete cel do dogadania grzesiek.900@wp.pl

Gość evela wawa33
co kolega Alanek ma na myśli? Raczej na priva pisać nie będę, bo to co robię to nie dla mojego męża, nie mam ukrytego konta - mąż spec od komputerów.

Gość gość
Ma na myśli, to że o pewnych sprawach człowiek nie rozmawia nawet jak jest anonimowy

Gość evela wawa33
dziękuję pięknie, jak sobie kupię to opiszę jak działa.

Gość gość
Nie jestem pewna, czy to kwestia libido, czy tego, ze po 30 kobieta nabiera pewnosci siebie, staje sie odwazniejsza, z reguly jest niezalezna finansowo, a to wszystko ja otwiera na nowe mozliwosci. Mi hormony najbardziej szalaly okolo 20stki, teraz ide raczej w jakosc, nie w ilosc.

Gość Martha94
Myślę, że niezależność i chęć poznania czegoś nowego, ucieczka od rutyny. Evela, przeczytałam to w tym temacie Jak to, bez... , powiem szacun, że dałaś radę opowiesz coś więcej, bo z tego co napisałaś, to długo się bawiłaś. Ja na samą myśl o tym, że jestem na twoim miejscu, to mam nogi z galarety. Pisałaś, że były zabawki, powiesz jakie? Czy warto tak zaszaleć?

Gość gość
To może zrobicie to w temacie który tego dotyczy a nie tu? (autor tematu). Tu rozmawiamy o czym innym. Nie życzę tu sobie ani reklam ani kryptoreklam (na 99% nie ma tu żadnej laski, tylko facet od tego sexshopu - do tego drogiego, który myśli, że te pseudopolecenia mu pomogą)

Gość evela wawa33
czy to do mnie?

Gość evela wawa33
najłatwiej, ocenić, obrzucić błotem, najlepiej anonimowo, szkoda.

Gość gość
Prawda :)

Gość gość
Po 30 , najczęściej już dzieciata, zaczynają się fałdki , boczki, tłuszczyk na udach i pupie, biust podąża w dół , łełe, wolę młodsze. Przedział 18-22, już nie nastolatka a jeszcze nie kobieta, miód malina dziewczyna.

Gość gość
Powiem tak "g****o prawda" wszystko zależy od kobiety jak byla napalona nimfomanka to bedzie jak byla kłodą to kłodą zostanie.