Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 15 lat i mam ROZSTĘPY!!

Polecane posty

Gość gość

Mam po obu stronach pośladków i po kilka na biodrach, są fioletowe. W zeszłym roku jesienią smarowałam je kremami i zniknęły, ale teraz znowu wróciły. Jestem załamana, dalej je smaruję ale z drugiej strony jest tyle dziewczyn które pisały ze w moim wieku tez smarowały się kremami i niewiele działało, aż w końcu zostały. Nie chcę żeby to samo było ze mną, zrobię wszystko żeby się ich pozbyć, jeśli chodzi o fundusze na ewentualny zabieg czy cokolwiek co mi pomoże żebym się tego cholerstwa pozbyła - tutaj nie ma problemu, skoro od tego ma zależeć to jak będą wyglądać moje pośladki i biodra przez resztę życia. Od wczoraj dalej się smaruję. Co mogę jeszcze zrobic? Nie chce tracić czasu na coś, co może pomoże a może nie. Pewnie będę się smarować cudownymi kremami i czekać, aż w końcu zrobią się białe i nie do usunięcia i tyle mi to pomoże.

Gość gość
Niestety, rozstepy tworza sie przy szybkim przytyciu. Kremy nie pomoga, rozstepy i bez nich zbledna z czasem. Mozna sie ich pozbyc laserem w gabinecie medycyny estetycznej.

Gość gość
Mozesz sprobowac masowac je nie za mocno, kolistymi ******* szczotka pod prysznicem czy w czasie kapieli albo tez na sucho.