Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uciekłam wczoraj

Polecane posty

Gość gość

Uciekłam wczoraj z domu, na razie ukrywam sie na dworcu w dużym mieście. Czy jak zapytam policjanta o jakiś tani hotel to musi mnie wylegitymować czy nie musi? Ile może kosztować tani nocleg w hotelu. taki najtańszy.

Gość gość
Ale dlaczego uciekłaś?

Gość gość
Ile masz lat i dlaczego uciekłaś?

Gość gość
Bo mam dość. Starzy zafundowali sobie dzidziusia i ja poszłam w odstawkę. Zapytam jeszcze raz, ile może kosztowac najtańszy nocleg?

Gość gość
Zalezy w jakim miescie, ceny są różne.

Gość gość
Na śląsku. We wrzesniu skończę 15. To ile?

Gość gość
hostele masz tanie nawet od 15zł za nocleg sie uda

Gość gość
Od 20 do 70 zł za pokój z łazienką, ale musisz mieć dowód, żeby Cię przenocowali bo z legitymacja musiałabyś mieć zgodę od rodziców. Czy nie powinnaś poradzić sobie z zazdrościa? To Twoje rodzeństwo.... Zachowujesz się dziecinnie, z małym dzieckiem jest dużo obowiązków a ty powinnaś wspierać rodziców. Będziesz się wstydzić za to co zrobisz. Wylecz się z mentalności małego dziecka

Gość gość
A kogo zapytać gdzie jest taki hostel? Pani w kasie mi chyba tylko pozostała. Nikogo obcego nie chcę a policji sie boję.

Musisz poszukać w necie ale nie wiem czy na miejscu Cię nie wylegitymują jak zobaczą taka młoda osobę

Gość gość
Wylegitymują Cię wszędzie. Nawet w hostelu.

Gość gość
Ok, PROVO. Masz w tej chwili dostep do neta, to zamiast tu pisac i pytać czy cię policjant wylegitymuje jak zapytasz, już bys wpisała w neta swoje miasto - noclegi - ceny i wszystko sie dowiedziała. Nara.

Gość gość
A na dworcu na ławce? Pamiętam jak kiedyś tata opowiadał, że na dworcu PKP można było siedzieć nawet całą noc i spać na siedząco. Byle sie nie położyć, bo wtedy policja przychodziła i mogły byc kłopoty. Czy ten przepis jeszcze obowiązuje?

Gość gość
Żeby przebywać na dworcu musisz mieć bilet, zobaczą w środku nocy dziecko, to chyba oczywiste że Cię wylegitymują i zabiorą.

Gość gość
Piszę z kafejki, jest otwarta do 23.00. A co mi po adresach jak miasta nie znam? Muszę sobie poradzic jakoś na gębę. Poprzednia noc spęziłam na ogródkach działkowych. Fajnie nawet było, tylko nad ranem troche zimno. Dzisiejsza noc to będzie wyzwanie.

Gość gość
gość dziś A kogo zapytać gdzie jest taki hostel? xx swojej mamy w pokoju obok, twoje provo własnie upadło

Gość gość
Jesteś zwyczajnie zazdrosna o to rodzeństwo i tyle :D To nawet urocze. A nie pomyślałaś, że to dziecko im się po prostu może przytrafiło? I sami są w szoku? Widać poniosło ich, a ciebie to ubodło. Ja bym wróciła do domu. Nie pomyślałaś o tym, że ty też kiedyś byłaś taką dzidzią? Chciałabyś, żeby twoje starsze rodzeństwo uciekło z twojego powodu z domu? No chyba nie. Może kiedyś ten bobas będzie twoim najlepszym przyjacielem? Pomyśl o tym

Gość gość
Prowo

Gość gość
Naprawdę muszę mieć bilet? Niech ktoś napisze. Ale w kafejce mogę chyba być bez biletu?

Gość gość
W kafejce pewnie tak, ale na dworcu zwrócisz swoją uwagę, czy to ochrony, czy policji. Skoro uciekłaś wczoraj, to pewnie Twoi rodzice już powiadomili o Twoim zaginięciu policje, szukają Cię.

Gość gość
Do Osoby z 20:54 W sumie to ja nie pochodzę z jakiegoś marginesu i ten mały brzdąc nie jest jakiś najgorszy. Ale chcę, żeby się trochę pomartwili i zobaczyli, że maja tez starsze dziecko. Bo chyba zapomnieli.

Gość gość
Dali mu na imię Staś :) ostatnio to dość częste.

Gość gość
Wystarczająco ich juz ukarałaś, chyba osiwieli z rozpaczy. Ja bym na twoim miejscu podeszła do policjanta i powiedziała, że uciekłaś. Spędzisz noc w domu i wszystko sie ułozy, Powodzenia.

Gość gość
Wracaj do domu dziecko, rodzice pewnie odchodzą od zmysłów, gdzie jesteś i co się z Tobą dzieje. Telefon zapewne wyłączyłaś, zeby nie mogli się z Tobą skontaktować.

Gość gość
Zadzwoniłam do mamy, płakała. Potem znowu wyłączyłam telefon. Powiedziałam jej tylko tyle, że niedługo wrócę.

Gość gość
Wracaj zanim ktos cie zg***** albo ubije

Gość gość
Wiesz ilu psychopatów chodzi po tym swiecie? Jeszcze Cię jakiś zaciągnie w krzaki i zgwałci.

Gość gość
Wiem juz gdzie znajdę nocleg, dosłownie naprzeciwko dworca jest hostel. Powiedział mi chłopak z kompa obok, bo on też tam sypia od czasu do czasu. Dobranoc wszystkim, zmeczona jestem, ale chyba widze światełko w tunelu.

Gość gość
Dobranoc marny trollu, już po prostu dalej nie wiedziałas co wymyslec w tej historii.