Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiet nie chca byc kochane byc w zwiazku miec dzieci?

Polecane posty

Gość gość

Co to sie porobilo? Najmniej chca kobiety po 30, wykstalcone, dobrze zarabiajace, z wiekszych miast.

Gość gość
Na razie nie chcą, tuż przed 40 nagle szukają na szybko i rodzą niepełnosprawne dzieci, a później rozwód i zakładają tematy na kafe o wstrętnych facetach :-D ...i że miłość nie istnieje, że życie jest niesprawiedliwe

Gość gość
Cenią siebie i swoją niezależność.

Gość gość
23:47 Może dlatego, że miłość nie istnieje, a życie zwykle naprawdę jest niesprawiedliwe? Co w tym niesamowitego?

Gość gość
ja nie chce bo wiem ze jestem dla mezczyzn produktem z terminem waznosci i ze mialby mnie gdzies.

Gość gość
Jeżeli tylko to byś miała do zaoferowania no to faktycznie związek z założenia terminowy :-) ...sama oczywiście postrzegasz faceta jak biznes i fundusz emerytalny

Gość gość
Bo mężczyźni chcą seksu od dziewic przed i co gorsza po ślubie!!!!! fuuu

Gość gość
Może i jest niesprawiedliwe ale nie dlatego że miłość nie istnieje, bo ją mogłaś mieć pod samym nosem nie raz i wzgardziłaś a teraz jęczysz że nie istnieje :-D ...a tak, marzyłaś o Wiliamie, tylko taka miłość cię interesuje

Gość gość
gość dziś Życie jest niesprawiedliwe dlatego, że ludzie umierają i cierpią bez powodu. Miłość istnieje, ale tylko ta między rodzicami i dziećmi. Może Ty tam kogoś wolałeś, ja wolę innych ludzi, bo od nich dostanę wdzięczność, a związki to przejaw egoizmu i strachu przed samotnością. Nikim nie wzgardziłam, bo nie pcham się w bezsensowne rozrywki. Życie jest za krótkie na pierdoły i związki, bo śmierć i cierpienie dopadnie każdego.

Gość gość
dokładnie, po co więc cierpieć przez związek. Wystarczy śmierć i choróbsko w perspektywie. Po co w ogóle żyć, kiedy i tak trzeba umrzeć? Gdyby wszyscy tak myśleli to by ludzie wyginęli. Jak te mamuty ☺

Gość gość
gość dziś Nie ma się co śmiać, jakbyś miał wrażenie, że prawie wszystkie ważne Tobie osoby chorują, albo umierają, też by Ci się odechciało.

Gość gość
Dlatego, że mężczyźni próbują mną rządzić. Ja chcę do kina, to on do teatru, ja chcę piwo, to on kawę, lubię chodzić w spodniach, to on chce, żebym zakładała sukienkę. Co to ja dziecko jestem, żeby mi mówić, co i jak mam robić, albo żeby mnie pouczać? A niech spadają i niech rządzą swoimi psami czy chomikami, a nie mną. :)

Gość gość
Bo nie szukałaś partnera tylko jakichś cepów :-D ...czy puszczalska potwierdza że wszystkie kobiety są puszczalskie?

Gość gość
Po co mi dziecko z facetem, który nie chce stabilizacji? Tylko tacy sa dostępni po 30. I to jeszcze chcieliby by sie nimi dzielić z innymi. P*****le.

Gość gość
miłość jest piękna,i dla wybranych

Gość gość
Miłość jest piękna póki trwa, jak kończy się piękna już nie jest. Miłość nie jest dla wybranych tylko dla mało wymagających.

Gość gość
Żadna z tych rzeczy, to nie jest atrakcja. Miłość jest fajna w fazie fascynacji i namiętności, a jak przychodzi proza życia, to człowiek się dusi.

Gość gość
bo dzieci nie są fajne,

Gość gość
"Miłość jest fajna w fazie fascynacji i namiętności" - czyli po prostu haj zakochania jest fajny. A miłość taka na serio wiąże się ze zdolnością do poświęceń, znoszenia trudów/niedogodności w imię dobra drugiej osoby, to nie ma zbyt wiele wspólnego z motylkami i stawianiem penisa na widok fajnych cycuszków.

Gość gość
Biedny autorze: kobiety pragną tego, co napisałeś w tytule tematu. Tyle, że to może im dać MĘŻCZYZNA, a nie popierdółka wywnętrzniająca się na babskim portalu. Jestem dojrzałym mężczyzną i zawsze otaczały mnie kobiety, które pragnęły właśnie tego. Niestety czasami pragnęły też być utrzymankami, więc nie wszystkie kobiety są idealne.

Gość gość
A Ty czym się różnisz od autora skoro baby nie potrafisz ustawić? :-)

Gość gość
gość dziś Przetłumacz swój post na język polski, to spróbuję na niego odpowiedzieć :P.

Gość gość
Kobiety nie chca byc kochane tylko pozadane!

Gość gość
A ja pragnę być kochana , pragnę mieć dzieci i kochanego misia u boku , nie kazda kobieta gardzi rodzina

Gość gość
Mój facet nie chce dzieci, kazał mi usunąć ,więc?

Gość gość10lat
ale ja nic nie poradzę że nie wiecie czym jest miłość,mówicie o zakochaniu a miłośc wam się jawi jak trudy i ciężary ,miłośc jest słodka,i dla wybranych i nigdy się nie kończy