Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ja w koncu jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Wczoraj byłam pierwszy raz w życiu u lekarza ginekologa.. Poszłam ponieważ w tamtym miesiącu nie dostałam okresu. Pani doktor mnie zbadała, powiedziała ze mam powiększoną macice i dziś na USG ma wszystko wyjść. Mogę być w 4 tygodniu ale ona tego w tym badaniu nie widzi. Kazała mi dziś rano zrobić test i przyjść na 15 na USG. Osobiście jestem przerażona, mam 20 lat wspolzyje dopiero 6 miesięcy zawsze się zabezpieczamy i zawsze mój partner nie dochodzi we mnie. Lecz po wizycie mam straszne wątpliwości. Test zrobiłam rano wyszedł ujemnie . dodam ze wcześniej robilam już 2 testy i dalej nic. Czy możliwe żeby testy się myliły i rzeczywiście jestem w ciąży?

Gość gość
no cóż, internet to najlepsze miejsce, żeby sie dowiedziec czy jesteś w ciązy czy nie.

Gość gość
Jak macica powiekszona to cos jest na rzeczy! Wiesz, ok 50% ciaz konczy sie samoistnym poronieniem ,30% zanim kobieta zorientuje sie ze jest w ciazy. Oczywiscie to szacunkowe dane, bo przeto nie ma jak sprawdzic. Czasem zdarza sie ze testy wykrywaja ciaze dopieto po 6 tyg,kiedy zarodek sie zagniezdzi. No bo wiesz ze te pierwsze dwa tyg to w okres miedzy ostatnim okresem a zaplodnieniem. Znam dziewczyne ktora urodzila syna mino przyjmowania antykoncepcji doustnej. Nie ma 100% metody.