Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mam co robić z kasą

Polecane posty

Gość gość

Witam mam taki nietypowy problem. Wiele ludzi ma problem z niskimi zarobkami etc. Ja wrecz odwrotnie nie wiem co mam robić z pieniędzmi.Kupiłem juz wszystko co sie da. Mało co mnie cieszy. Nawet mi sie nie chce odbywać kolejnych wyjazdów, kupować następnego samochodu.Poza odłożoną dość sporą sumą mam 4 mieszkania z których mam comiesięczny dochód z wynajmu. Teraz kupiłem lokal robie remont i wynajmę go pod salon fryzjerski.Pewnie znowu się uda i kolejny element układanki. Do tego pożyczam kase ludziom na %. Fundusze inwestycyjne i konta oszczędnościowe też ciągle generują dochód. Kiedyś to było moje hobby bo było ryzyko a teraz mnie to wszystko już nudzi od kilku lat nic nie straciłem.Nie piszcie mi daj na dom dziecka lub potrzebującym bo to nie oto chodzi. Od czasu do czasu pomagam. Do pracy chodzę z nudów,pracować nie muszę.Pracuję jednak tylko 4 godziny dziennie. Bez pracy popadłbym w depresje bo nie wiedziałbym co mam robić. To wszystko przyszło jakoś tak łatwo. Ja nie mam jeszcze 30 lat.Jest takie powiedzenie kto nie ma szczęścia w miłości ten ma w pieniądzach. Coś w tym jest. Jestem samotny.Jakoś nie rozumiem kobiet,ich podejścia do życia, nie mylić że jestem skąpy.Niby chciałbym mieć rodzinę,moja żona nie musiałaby pracować ale jak to wszystko pogodzić. Nie wiem.

Gość gość
Możesz przelać mi, a będę miała pieniążki na pomoc innym ludziom, a może i Tobie pomogę :)zakładam stronę z poradami i ćwiczeniami za darmo

Gość gość
No to masz naprawdę duży problem. Obyś się kuźwa udławił tymi czterema mieszkaniami!

Gość gość
Prześlij pieniądze na konta hospicjów, domów dziecka, szpitali.. :P A swoją drogą, durne to prowo .

Gość gość
na początek skończ z lichwą. lichwiarstwo jest jedną z najpodlejszych odmian wykorzystywania innych 🖐️

Ja wrecz odwrotnie nie wiem co mam robić z pieniędzmi. Nie piszcie mi daj na dom dziecka lub potrzebującym bo to nie oto chodzi. x hahaha no nie napiszę, napiszę inaczej - przelej te pieniążki mnie ja już będę wiedziała co z kasą zrobić i twój nietypowy problem zniknie :classic_cool: a tak na poważnie to przesadziłeś z reklamą :classic_cool:

Gość gość
Wytapetuj sobie nimi te 4 mieszkania, łącznie z podłogami, sufitami, wc-etami, kuchniami, łazienkami,balkonami i klatkami schodowymi oraz strychami, i drzwiami (wszystkimi jakie są ze wszystkich stron) :D Pozostałe wyrzuć z Pałacu Kultury i Nauki w Warszawie, z ostatniego piętra - będzie teatralnie ale zapewne nikt nie będzie ci miał tego za złe :D 🖐️

Gość gość
widzę że nikt nie rozumie mojego problemu wszyscy skupiliście się na gotówce której wyrzucenie,spłonięcie,przekazanie komuś niczego nie zmieni. Minie kilka miesięcy i znowu ją będę miał.Zbierze się z kilku źródeł. To sposób myślenia jest problemem a nie same pieniądze,ale to chyba nie jest dobre forum. Przeczytałem inne tematy i pozostawie bez komentarza. Dziekuje za rady i zegnam

Przecież przylazłeś tu szukać kobiety, reklama przesadzona i tyle. Jesteś samotny to jest twój problem tak ?

Gość gość
żegnaj żulu wraz z całym dobytkiem jaki masz :P a na poważnie skoro forsa i dobytek ci nie przeszkadzają i szukasz kobiety, to po ch/u/j ten temat? :P

Gość gość
Ja nie wiem w końcu, jaki masz niuniek problem? Napisz to w dwóch zdaniach, wystarczy :P

Gość gość
To ja od drugiego posta. Mylisz się, przekazanie i czynny udział w pomocy dużo zmieni. Także innym. Nawet nie spytałeś o jakie porady chodzi. Zawsze sposób myślenia jest problemem. Ty nawet swojego problemu nie zdiagnozowałeś poprawnie.

Gość gość
Otwórz sobie swój biznes zatrudnij ludzi i nie będziesz się nudził.

Gość gość
Jesli to nie prowo to wielkie gratulacje. Pomysl o powaznej inwestycji w jakis intetes, udaj sie do madrych doradcow, zebys znal wszelkie ryzyka. Obracaj kasa a przy okazji stworz miejsca pracy. Miedzyczasie podrozuj po swiecie, podgladaj i obserwuj pomysly innych ludzi za granica, moze to bedzie jakas inspiracja. Zycze powodze.

Ja nie wiem w końcu, jaki masz niuniek problem? Napisz to w dwóch zdaniach, wystarczy jezyk.gif x gostek przekombinował i tyle :classic_cool:

Gość gość
Tak czasami bywa jak się wszystko otrzymuje jak na tacy. Też mam znajomych, którzy bez wysiłku wszystko mają. Jeden odziedziczył po rodzinie ziemię i dom i jeszcze ma przepisany dom rodziców. Drugi nie wiadomo skąd ma, ale ze znajomymi podejrzewamy, że wygrał w lotto. Innej opcji nie ma.

Gość gość
Temat brzmi: "nie mam co robić z kasą". Wskazówki masz, i możesz na stałe zasilać swoją forsą hospicja, szpitale, domy dziecka. Nie bój się tam forsy nigdy dość :D Drugi twój problem, to znalezienie kobiety,żony, matki twoich dzieci. Trudno uwierzyć, że masz z tym problem :D Zwłaszcza, że większość dzisiejszych "prawie trzydziestolatków" uważa, że kobiety lecą na facetów z forsą. Zapewne masz braki w psychice, dlatego tego problemu nie rozwiąże kobieta, a psychiatra. 🖐️