Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

maz zarabia 8 tysiecy na reke w krakowie i rodzina na wsi uwaza ze to sporo..

Polecane posty

Gość gość

A nie rozumieją ze zycie w miescie jest drozsze a ja mam tylko 2 tysiące Razem wiec mamy 10 tysiecy,a mamy przecież roczne dziecko na utrzymaniu i placimy czynsz za mieszkanie prawie 500 zł.

Gość gość
Macie mały czynsz:-)

Gość gość
Ja mam czynsz 650 i 2500 na czarno wiec jeszcze na eme musze odkladac 8000 to mnostwo kasy!!! bardzo duzo i mieszkam w wiekszym niz Krakow miescie

Gość gość
Nie ma miasta wiekszego niz Krakow. Chyba ze Namyslow ??

Gość gość
my zarabiamy 14 tys i to ciężko na przeżycie dzieci nie mamy ale mamy rybki

Gość gość
Tu autorka Nie doczytalyscie ze ja zarabiam tylko 2 tysiace Gdybym ja zarabiala 5 tysiecy to rozumiem,ale dziecko kosztuje przeciez i jedzenie Na samo jedzenie miesiecznie wydajemy 2 tysiace a gdzie paliwo ,gdzie co dzień dojazd do pracy itd. Wkurza mnie ze rodzina tego nie rozumie i myślą ze żyjemy jak królowie.

Gość gość
Dajcie spokój

Gość gość
Warszawa ma wiecej ludnosci

Gość gość
My mamy 5,100 na 5 osób i na wszystko nam wystarcza, co weekend wesołe miasteczko, cyrk jakąś sala zabaw itp... Wyjazdy raz do roku. Dzieciom niczego nie brakuje.

Gość gość
Wy macie 10 000 na 3 osoby z dzieckiem. Ja mam 9 000 na dwie i pomagam matce (pewnie tyle to kosztuje co dziecko). 5 000 odkladamy. To malo?!

Gość gość
Fakt. Zapomnialem o Warszawie. Krakow pozdrawia Warszawe :)

Gość gość
Nie wiem co wy kupujecie i jak żyjecie. My z mężem mamy łącznie około 8 tys dochodu, 3 dzieci i na nic nam nie brakuje. Mało tego, za oszczędności postawiliśmy stan surowy zamknięty. Jak słyszę że 10 tys to mało na 3 osoby to nasuwa mi się myśl, że to prowo.

Gość gość
Jakie prowo? Ja zarabiam 3,5 tys.,mąż 8 tys. , dwóch synów i ledwie przędziemy od 1 do 1.Synowie chodzą na dodatkowy angielski, basen , karate.Wszystko płatne.Dwa auta też generują koszty.W tym roku oszczędzaliśmy na dwa tygodnie wakacji w Meksyku , ale nie wyszło i tylko jedziemy na Sardynię.

Gość gość
O to wpółczuje. Tylko Sardynia ...

Gość gość
To jesteście serio biedni. mój brat lekarz kardiolog, jego żona dentystka mają łącznie 40 000, serio. Możecie nie wierzyć

Gość gość
My łącznie zarabiamy 12 tys i na wszystko nam starcza, mamy 2 dzieci, wiec nie przesadzajcie.

Gość gość
Jak ktos jest idiota i utrzymuje dwa auta, pewnie za krocie, jakies nowki na benzyne, zamiast cos uzywanego w diesel'u lub gazie, to mi go nie zal. Moj maz zarabia 17 000 miesiecznie, ja tylko 1600 zl. I co? Na "biede" nie narzekamy, za to rodzina zaczyna nas powoli traktowac jak tredowatych bo za duzo ich zdaniem mamy