Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patula32

zapomniana tabletka a seks dzień przed

Polecane posty

witam. wiem że pytań podobnych było dużo ale jakoś odpowiedzi na moje pytanie na forch nie znalazłam. zażywam dopiero drugi miesiąc tabletki cyprest i zapomniłam wziąść 8 tabletki z blistra-3 dni i dzien przed tym uprawiałam seks bez zabiezpieczeń. jak sadzicie jakie jest ryzyko ciązy -spore czy raczej znikome? to zrobienia testu jeszcze z tydzień mi został ale mysli niespokojne mam. z gory dziekuje za odpowiedzi..

Gość gość
A jak szybko zorientowalas się,ze zapomnialas tabletki?Wzielas ją po czasie?

wziełam na drugi dzien razem z ta z dnia nastepnego-zapomnialam w piatek rano i wzielam w sobote rano 2.

Gość gość
tylko o rypa/niu pamiu pamiętasz

Gość Cleo1976
Jeżeli opóźnienie przekroczyło 12 godzin, ryzyko niepowodzenia antykoncepcji zawsze istnieje.Przez 7 dni po tym fakcie powinnaś także stosować prezerwatywę.

Gość gość
W mojej ulotce (jazz) jest napisane,ze 8-14 dzien,jak zapomnisz i wezmiesz dwie tabletki naraz to ochrona jest zachowana.w pierwszym i ostatnim tygodniu trzeba stosowac dodatkowe zabezpieczenie.U ciebie chodzi oczywiscie o to co juz się wydarzyło więc trudno mieć pewność ale raczej malo prawdopodobna ciąża.Biorę kilka lat tabletki i zdarzyły mi się pare razy takie sytuacje jak tobie i w ciąży nie byłam.

Gość gość
Dziewczyno o seksie trzeba paniętać ,a nie tylko otwierać ci/pę.

hmmm pewien "gość" pewnie ma problemy osobiste ;). ciaża dla mnie to nie tragedia dopytuje sie bo to moja pierwsza przygoda z tabletkami pytam raczej z troski poniewaz jesli istnieje ryzyko ciazy to trzeba o siebie zadbac zeby dzidziusiowi nic nie zaszkodzilo. a zlosiwosci innych zawsze do nich powroca;) a Wy "Wszyscy Idealni" znajdzcie sobie inny watek