Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdradzil mnie maz z 21 latka i chce z nia byc mamy dziecko :(

Polecane posty

Gość gość

Moj maz 31 lat zdradzil mnie z 21 latka Tlumaczy ze czuje sie przy niej mlodo i zakochal sie w jej beztrosce i czystosci ( jest jej pierwszym ) co najbardziej mnie dziwi to to ze jestem atrakcyjniejsza od niej i z mezem sypialismy bardzo czesto Czy to moja wina? Maz jest u niej twierdzi ze planuja razem przyszlosc a synek pyta gdzie jest tata :(

Gość gość
Trudno mu się dziwić:) Czy to twoja wina? chyba bo pisząc te pierdoły wymyślone z nudów dla mnie jesteś głupia.

Gość gość
Nie martw się lepiej ze zostawil cie teraz niż jakbyś miała 50 lat.. całe zycie przed Toba, zresztą on i tak predzej czy pozniej bedzie chciał wrocic z podkulonym ogonem bo taka 21 latka napewno nie potrafi switnie sie zajmoac domem tak jak Ty.. wiec jak pierwsze zauroczenie minie zacznie dostrzegac jej wady

Gość gość
To jakiś koszmar ;-( facet chyba zwariował ;-( Nic na siłę, moim zdaniem w tej sytuacji nic nie zrobisz. Albo od razu wystąp o rozwód z orzekaniem o jego winie, alimenty i zapomnij o tym człowieku albo poczekaj na rozwój wydarzeń. Ja chyba już dziś byłabym w sądzie. A synkowi nic nie mów, niech tatuś sam mu powie. Oczywiście jeżeli widzisz szansę dla Was, chcesz walczyć to działaj. Możesz poprosić go o poważną rozmowę, ewentualnie poprosić o pomoc kogoś z kim się liczy, kogo jest szansa że posłucha. Szkoda dziecka ;-(

Gość gość
K***a!! Co jest z tymi facetami? Za coś takiego powinna przysługiwać przymusowa chłosta! A co z rodzicami tej dziewczyny? Gdyby tak zrobiła moja córka to chyba nogi bym jej z doopy powyrywał!

Gość gość
Z kobietami jest tak samo. Mnie żona zdradziła po 20 latach, bo ze mną się nudziło. Nie wystarczało spokojne ustabilizowane życie potrzebne były motylki. Życie w takich momentach traci sens bo nie wiadomo czy starać się o nią czy też faktycznie do sądu i wywalić na ulicę. A przecież można było najpierw odejść a potem dupą machać przed innym skoro się tego potrzebowało :)