Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BeOptymistic

Musi się w końcu udać...Starania o maleństwo

Polecane posty

Hej wszystkim :-) Postanowiłam założyć ten wątek ponieważ w grupie siła :-) A jak wiadomo starania o upragnione dzieciatko nie zawsze są takie łatwe jak się komuś wydaje......Mam 28 lat, 5 letniego synka i postanowiliśmy z mężem postarać się o rodzeństwo .. Nie zabezpieczamy się od 4 lat bo uznaliśmy,że co będzie to będzie..Jednak czułam pewny niedosyt i niepokój, że chyba coś jest nie halo skoro tyle czasu 0 zabezpieczenia....W styczniu zaczęłam robić badania.. .Hormony rozjechane( wysoki testosteron, androstendion, progesteron, SHGB, zły stosunek LH do FSH) zaczęły mi garściami wypadać włosy, twarz wysypana...No i diagnoza : PCO. To nasz 3 cykl prwadziwych staran. W tym cyklu brałam CLO. W piatek jade na monitoring żeby sprawdzić czy coś sie ruszyło bo nie mam owulacji.... Zapraszam do rozmowy :-) Tutaj możemy wyrzucić z siebie cały żal, wesprzeć się nawzajem, wymienić swoimi obawami . W grupie raźniej :-)

Gość gość
Jest już taki temat poszukaj

Tak gościu wiem ,że jest już taki temat a nawet masa takich tematów ale nieraz ciężko się wbić na forum jak dziewczyny konwersują już ze sobą przez bardzo długi czas

Gość Margaret 33
Witaj, chętnie dołączę. Mam 8 letniego syna i staram się o drugie dziecko o 3 cykli.. mam niedoczynność tarczycy i hormony tez mi szaleją także witaj w klubie ☺

Witaj Margaret 33 :-) My kobiety to się mamy z tymi hormonami.... Bierzesz jakieś leki na tą tarczyce??? Musimy być dobrej myśli, że w końcu Nam się uda:-) Nie wolno tracić wiary..Choć wiem ,że czasami to trudne ale trzeba wierzyć :-) Ja w tym cyklu przyjmowalam CLO( 5-9dc) Jutro idę na monitoring i ciekawa jestem czy coś się dzieje. Ale pogoda wstrętna...leje i leje i leje.. Gdzie to lato ja się zapytowywuję :-D