Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PrawaTywaReaktywacja

Popdisanie umowy zlaozenia konta u kuriera Platne??

Polecane posty

No wlasnie, jesli chce podpisac umow ezeby zalozyc konto w banku ale nie moge isc osobiscie wiec chce podpisac przy kurierze to place cos za tego kuriera? Czy bank oplaca?

Gość gość
Bank nic nie opłaca musisz sama zapłacić ja tak robiłem i było ok z jednym minusem że było więcej rzeczy do załatwienia prawa tywa reaktywacja mieszkasz w Opolu czy Wrocławiu?

Gość gość
Prawa tywa reaktywacja byłaś w banku credit agricole w Opolu? Jeśli tak to zmień bank tego banku nie polecam kiedy założyłas w banku credit agricole konto?

Gość gość
Prawa tywa reaktywacja ty serio jesteś z Opola jak ten gość powyżej pisze a jeśli nie to czy byłaś kiedyś w Opolu?

Gość gość
Mieszkać w Opolu ale wstyd :D

Gość gość
Nie jestem kołbuc zadałam ci pytanie czy byłaś kiedyś w Opolu i we Wrocławiu bądź w którymś z tych miast proste pytanie nie jestem kołbuc kołbuca od namysłowa nie ma bo go zbanowali:D pytam

Gość gość
To ja z 17:46 w tym temacie nie było kołbuca nie zauważyłam go może to kołbuc napisał że ty pochodzisz i mieszkasz w Opolu czy to prawda czy nie prawda i czy byłaś w Opolu prawda co kołbuc pisał?

Gość gość
gość dziś Mieszkać w Opolu ale wstyd smiech.gif - POTWIERDZAM ta wieś przynosi wstyd Polsce.

Gość Kshatryya
17:49 czemu mieszkać w Opolu to wstyd i czemu Opole to wieś przecież to miasto wojewódzkie