Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co to znaczy biust trójka albo biust piątka? Jaki to rozmiar?

Polecane posty

Gość gość

No wlasnie??

Gość gość
Nie ma takiego rozmiaru. To jest po prostu prostackie samcze pojmowanie rozmiarów biustu rozpropagowane przez prostytutki, które chcą odpowiednio się zareklamować, tak żeby prości faceci wiedzieli co mają do zaoferowania. Oznacza rozmiarówkę przy obwodzie 75, czyli jedynka to A75, dwójka to B75 itd., a prawda jest taka że rozmiarówka stanikowa, to pojęcie dużo bardziej złożone. Ja np. noszę biustonosz 70F i w męskim pojęciu na "oko" mam pewnie nie więcej niż trójkę.

Gość gość
No wlasnie na portalu z ogloszeniami na ktorym sa miedzy innymi ogloszenia towarzyskie widzialam takie opisy "biust trojka" "biust piatka" itp wiec cos w tych prostytutkach moze byc. I zastanawialam ie co to oznacza.

Gość gość
Tak więc taka panienka z odlotów, która pisze, że ma biust "czwórkę" może nosić zarówno biustonosz 75D, jak i 70H, 60K itd. Gdybym ja miała nadać swoim cyckom numerek wedle literki miałabym "szóstkę" ale jak już mówiłam dla facetów na oko pewnie mam coś koło "trójki". W ogóle nie lubię takiego kategoryzowania rozmiarów, no ale te baby same się wyceniają jak krowy na targu, to muszą operować jakimiś uniwersalnymi pseudorozmiarami, tak żeby każdy prosty Ziutek czy Seba z podstawowym wiedział o co cho. :D