Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Muszę zdać ielts

Najtańszy IELTS w TFLS

Polecane posty

Gość Muszę zdać ielts

Słyszałam ze najtańszy kurs przygotowujący do ielts można mieć w szkole TFLS . Czy znacie coś jeszcze innego ? Chodzi mi o Warszawę

Gość gość
Chodziłam na IETLS właśnie do TFLS. Cena bardzo rozsądna i otrzymałam fachowe przygotowanie do egzaminu.

Gość gość
Dobry wybór, rozsądne ceny . Mnie w TFLS uczyła pani Ewa . Jestem zadowolona, zdałam na 7,5.

Gość gość
Bardzo dobry kurs IELTS. Super lektorka, zawsze ciekawe zajęcia. Polecam.

Gość gość
w TFLS mają najlepszy kurs IELTS

Gość gość
Polecam TFLS. Bardzo dobra szkoła i doskonali lektorzy.

Gość gość
Ja jestem bardzo zadowolona z kursu IELTS w TFLSie. Mam fajnego lektora, wszystko dokładnie tłumaczy, polecam.

Gość gość
Właśnie zaczął się mój kurs w TFLS i mogę spokojnie polecić szkołę TFLS. Znają się na prowadzeniu kursów, grupki małe. Szkoła jako jedyna w Warszawie ma akredytację MEN i wydają zaświadczenia MEN które są wartościowe jak ktoś szuka dobrej pracy lub ma zamiar dostać się na dobrą uczelnię.

Gość gość
Polecam TFLS. Jest naprawdę świetnie, bo lektorzy uczą aktywnymi i ciekawymi metodami. Z przyjemnością chodzę na kurs do TFLS.

Gość gość
ja chodzę do tfls na kurs angielskiego. W sumie po 2 latach nauki mogę powiedzieć, że szkoła i lektorzy spełniają moje oczekiwania. Kursy są bardzo ciekawe, ćwiczone są wszystkie sprawności językowe i co dla mnie jest najważniejsze, konwersacje obejmują dużą część kursu.

Gość gość
Polecam szkołę TFLS. Bardzo rzetelni, inteligentni i mili prowadzący niewątpliwie przyczynili się owocnej nauki języka. Gorąco polecam!

Gość gość
Polecam TFLS, szkoła jest warta uwagi! dobrze ucza w przyjemnej atmosferze!

Gość gość
Zdecydowanie polecam TFLS! Zajęcia prowadzone są bardzo profesjonalnie, w ciepłej i przyjemnej atmosferze, a wiedza przekazywana w zrozumiały i uporządkowany sposób.

Gość gość
Profesjonalna obsługa w sekretariacie i nauczyciele z pasją. Nauka w TFLS to sama przyjemność :)

Gość gość
Polecam naukę angielskiego w szkole TFLS. Fajna atmosfera, duży nacisk na speaking, rozsądna cena kursu.

Gość gość
Hej, ja mogłabym polecić szkołę TFLS. Naprawdę wysoki poziom nauczania, fajni lektorzy, z bardzo profesjonalnym podejściem. Małe grupy. Ja byłam na kursie przygotowującym do FCE i od razu zdałam egzamin.