Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

marudny niemowlak przed snem

Polecane posty

Gość gość

czy wasze niemowlaki tez tak maja? moja corka ma 4 mce i jest marudna wieczorem zanim zasnie, nie zawsze ale czesto placze, wierci sie zanim zasnie, czy to jest normalne?

Gość gość
jaka matka taka corka Nie, nigdy

Gość gość
co za beznadzieje stwierdzenie:jaka matka taka corka! wyobraz sobie ze ja matka tak nie mam!

Gość gość
widac nie jestes jej matką. in vitro?

Gość gość
Moja córka też tak ma. Jak jest śpiąca to płacze, wierci się, marudzi. Niemowlęta często mają problem z wyciszeniem się przed snem. Normalka. Przejdzie jej za kilka miesięcy.

Gość gość
Mój 5-miesięczny synek nie ma żadnych problemów z zasypianiem, ani wieczornym ani żadnym, a od urodzenia przesypia 70% doby. Jak chce spać to przytula buźkę w podusię, kocyk, kołderkę, pieluszkę czy co tam ma przy twarzy, zamyka oczka i błogo zasypia bez ani jednego stęknięcia. W łóżeczku, w wózeczku, w bujaczku, gdzie leży tam zasypia... Anioł nie dziecko :) A najlepsze, że mam jeszcze 5-letniego syna, który zasypiał tak samo jako niemowlak i w sumie nie wiem co to marudne dziecko i nieprzespane noce :D Na urlopie macierzyńskim z dwójką dzieci w domu wysypiam się bardziej niż jak byłam bezdzietną panienką Ale się pochwaliłam, ahoj! :D

Gość gość
Nie przejdzie za kilka mcy Dzieci tak mają. Mój 4 latek zmęczony nadal jest okropnie marudny