Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zespół Ewentualni

Polecane posty

Gość gość

Posłużcie radą co o nich sądzicie :-)

Gość gość
Najwspanialszy zespół, są cudowni, prowadzą przepięknie. Nigdzie nie znajdziecie lepszego zespołu. Gorąco polecam :)

Gość gość
Rewelacyjny Zespół Muzyczny Eventualni super wspaniała oprawa muzyczna wesela. Goście bawili się do samego rana i wszyscy byli zachwyceni. Pozdrawiamy Dorota i Zbyszek.

Gość gość
To najlepszy Zespół jaki słyszałam do tej pory na weselu !!! Jeszcze nigdy się tak świetnie nie bawiłam. Super repertuar weselny, zabawy naprawdę świetne, !!!!! głosy .... przesympatyczne, zabawy na wysokim poziomie dla każdego :-) Całe Wesele wszyscy goście pod wielkim wrażeniem Zespołu Muzycznego Eventualni . Polecam Gorąco !!!

Gość gość
Zespół znakomity! Sympatyczni ludzie.Zabawa przez nich prowadzona jest naprawdę na wysokim poziomie.Każdemu polecam ten zespół - są tego warci.

Gość gość
spaniała muzyka, fantastyczne zabawy,IDEALNIE, PROFESJONALNIE, na MEGA WYSOKIM POZIOMIE! serdecznie polecamy

Gość gość
Przewspanialy zespol, są świetni w tym co ribią, dobiorą repertuar do oczekiwań klienta

Gość gość
Osobiście bardzo sobie zachwalam zespół. Od samego początku świetny kontakt z panem Arkadiuszem, wszystko ustalone od podszewki, a efekt końcowy był bardzo satysfakcjonujący :)

Gość gość
Fajna bardzo ekipa, szkoda, że ze śląska, bo bardzo chętnie bym na swoje wesele ich wynajęła :(

Gość gość
Koleżanko Eventualni nie grają tylko na śląskui :) wiem bo sami dojeżdzali do mnie do małopolski

Gość gość
to super sie składa :) dzięki za informacje

Gość Ania95
Polecam ich wszystkim zainteresowanym. Niedawno byłam na weselu gdzie grali i muszę napisać, że po prostu dali czadu. Świetnie wyszło im zrobienie różnych zabaw weselnych a zróżnicowany repertuar rozruszał praktycznie wszystkich gości. Oni są świetnym wyborem na każde wesele.

Gość Piotrek L
świetna muzyka, grają na wszystkich imprezach okolicznościowych od studniówek po festyny a przede wszystkim warto podkreślić że dojadą w każdy zakątek Polski:-)

Gość gość
sądzę, że Ewentualni to zła nazwa, to nie powinien być "ewentualny" zespół na wesele, lecz oczywisty, pierwszy i jedyny wybór. Zachwycą każdego be względu na wiek i upodobaania!

Gość gość
według mnie Eventualnych mozna brać w ciemno. Dzięki nim moje wesele było najlepszą imprezą w życiu. Sprawili, że wszyscy bawili się na pełnych obrotach do białego rana.

Gość gość
te pozytywne opinie powyżej to nie przesada, oni są najlepsi!

Gość gość
nie mam żadnych wątpliwości co do eventualnych, miałam okazję posłuchać kilka razy i za każdym razem byli niezawodni, rozkręcali maksymalnie imprezę. polecam!