Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nen0

dobry smartfon z dual sim

Polecane posty

Gość nen0

możecie mi polecić jakiś smartfon z dual sim do dziewięciuset złotych?

Gość fatimo
ja bym polecal albo galxy J5 albo Huawei P8. oba smartfony zamykaja sie w twojej półce cenowej i mają fajne parametry no i dual sim.

Gość 000nina
myPhone City prezentuje się też nieźle, ma całkiem fajną specyfikację

Gość Gaston
W tej cenie dobrze też prezentuje się Sony xperia L1 i chyba jest już w sprzedaży, bo to nowy sprzęt

Gość Bandyta56
Porównując P8 Huaweia i L1 od sony, to z przykrością stwierdzam, że mimo różnicy 2 lat, podstarzały chińczyk wygrywa w tym zestawieniu (!). Lepszy procesor, więcej RAMu, lepszy aparat i można tak wymieniać. Nie wiem, jak z aktualizacją Androida w Huawei, ale generalnie prezentuje się lepiej od słabiaczka Sony.

Gość gość
LG K8 chyba taki kupil moj maz tanio w Saturnie i jest zadowolony ;) ;)

Gość Kubaaaaa
Czego polecacie szrotybjak LG K8 polecam xiaomi redmi note 4 4gb ramu,64 rom,2gb snapdragon + bateria 4100mah. W tej cenie to najlepszy telefon w stosunku cena do jakości.

Gość antymon
Xperia XZ jest świetna, nie tak dobra jak Premium, ale za premium trzeba już zapłacić ponad tysiąc więcej. A Xperia XZ kosztuje 2000 i spełni wszystkie oczekiwania.

Gość yhymmm
Xperia za 2000 to chyba w Saturnie :P znalazłem co najmniej za stówkę taniej w jakimś sklepie internetowym.

Gość Palpatinus
Ta seria Xperii bardzo się udała, mogę śmiało polecić. Sprawdźcie też XA1 - fajny telefon za niezłą cenę. Nie ma się do czego przyczepić.

Gość Unkel
Szkoda tylko, że te pasy startowe... I to na górze i na dole. Wszyscy robią bezramkowce, tylko Sony ciągle te klocki.

Gość Johncena
Kwestia gustu, moim zdaniem teraz Xperie będą wyglądały jak wszystkie inne telefony. Dotychczas przynajmniej się wyrózniały. Szkoda, że postanowili pójść za tłumem.

Gość J5
Do dziewięciuset złotych idealny wybór to samsung J5 . Bardzo przyjemny telefon, jak na obecny rok mocno daje radę mimo że specyfikacja nie powala. W internecie da się go chyba nawet kupić taniej o jakieś 20 złotych

Gość Kiset
J5 jest przede wszystkim Samsungiem, co (poza paroma drobnymi wpadkami) gwarantuje, że będziesz miał sprzęt co najmniej dobry. Wśród taniej chińszczyzny pełno niedoróbek i telefonów, które dziwnym trafem "wytracają" prędkość po paru miesiącach użytkowania.

Jeżeli szukasz naprawdę dobrego sprzętu to polecam Ci ten model https://www.al.to/p/361733-smartfon-telefon-xiaomi-redmi-4x-32gb-dual-sim-lte-black.html - oczywiście mieści się spokojnie w ramach cenowych i posiada dual sima. Do tego posiada 5" ekran, bardzo wytrzymałą baterię, procesora Octa-core, aparat 13 mpix, czytnik linii papilarnych oraz 32 GB pamięci :) Stylowo wygląda a przy tym jest potężny! Świetny sprzęt, polecam!

Gość gość
Droższej chińszczyźnie też się to zdarza - vide Apple :P

Gość gość
Telefonów z Dual Sim jest teraz mnóstwo, chyba że szukasz takiego, żeby nie było hybrydowe tylko DS + czytnik kart, to już trzeba poszukać głębiej. Ale na przykład ten https://matrixmedia.pl/smartfon-sony-xperia-xa1-lte-dual-sim-czarny.html/ daje radę. kosztuje teraz 967 zł, ale ma w zestawie etui warte około 90zeta, więc właściwie wychodzi na to, że mieści się w Twoich widełkach ;)

Gość gość
Możesz się też zastanowić nad Nokią 5 w podobnej cenie ;) Moim zdaniem solidny telefon, a niekoniecznie doceniany.

Gość oktaviane
Hmm, może City? Cenowo wypada w porządku, a parametry ma całkiem niezłe.

Gość FrankV
Teraz co drugi telefon ma dual sim, więc pytanie brzmi do czegoś byś ten telefon potrzebowała. Bo ceny i modele też są przeróżne. ile maksymalnie jesteś w stanie za telefon zapłacić?

Gość ZakręconyKorek
W soniaczach podoba mi się ten pas startowy. Że telefon można wygodnie trzymać i nie bać się o przypadkowy kontakt z wyświetlaczem. W wielu telefonach ramki są tak cienkie, że odwracając telefon, możemy przez przypadek wyjść z aplikacji

Gość Ryżowy
Według mnie własnie te pasy startowe, nie są zbyt wygodne. Trzeba wszedzie kciuka wyciągać i niepotrzebnie powiększa to telefon.

Gość Papierkowaty
W tej cenie, takiej klasy telefon to raczej nie znajdziesz taniej. Co do samego wyglądu, to już kwestia gustu i przyzwyczajenia. Ostatnio kupiłem telefon od Sony i na początku miałem problem, by się do niego przyzwyczaić. Teraz nie rozumiem jak można mieć takie wąskie ramki.