Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Umowa do dnia porodu koniec macierzynskiego co mi przysluguje

Polecane posty

Gość gość

Konczy mi sie macierzynskie czy moge zarejestrowac sie w urzedzie pracy po zasilek dla bezrobotnych? Podobno jakis dodatek jest 400zl dla osob ktore nie maja wychowawczego ktos sie na tym zna?

Gość gość
Czy jest tu kto? :)

Gość gość
Dotarlam do informacji ze przez rok mglabym brac jakies 500-600 zl z bezrobocia,to zasilek dla bezrobotnych.Nalezy sie po przepracowaniu co naj mniej roku? A te 400 zl, to jest dla osob w ktorych dochod na os w rodzinie nie przekracza bodajze 560 zl -na wychowawczym. Przede mna jeszcze sporo czasu, wiec musialabys to sprawdzic!

Gość gość
Mam przepracowny rok bo macierzynskie tez sie wlicza do stazu pracy. Rodzinne dostaje wiec ten dodatek tez by mi sie nalezal:) super Kolejny rok w domu:)))

Gość gość
Tez kombinuje jak to zrobic by conajmmiej do 3- 4 rz dziecka bycz nim w domu.Chociaz tp bedzie drugie, wiec 2x 500+ i jakies 200 zl rodzinne. Chociaz ja uwielbiam swoja prace.

Gość gość
Niechce dawac swojego dziecka do zlobka bo uwazam ze za maly jest i nie bedzie mial tam dobrej opieki. Dorobic sobie zawsze moge na czarno przeciez

Gość gość
Znaczy ja nie wyobrazam sobie oddac 2-3 latka do zlobka,nie po to zostalam mama by nie widziec dziecka caly dzien, pierwsze lata sa najwazniejsze, chce sie nimi nacieszyc, a praca,. Praca poczeka, nie ta to inna!

Gość gość
Do roboty wyludzaczki