Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Trishhh

Nie chce miec dzieci

Polecane posty

Mój facet chcial by je miec a ja nie lubie dzieci nie wiem czy nasz związek ma dalej sens .Ciagle o tym mowi ma dopiero 32 lata i duzo czasu uważam ja ma 25 i uważam ze jestem za młoda stanowczo :( nie wyobrażam sobie tego mam małe psy które stanowczo przyswajają mi obowiązków .

Gość gość
W tej sprawie kompromis jest niemozliwy wiec znajdz kogos kto tak jak ty nie ma parcia na dzieci.

Gość gość
Zerwij z tym staruchem ty powinnaś być w związku z rówieśnikiem nie ze starym cepem.

Gość gość
e tam zamist sie cieszyc ze chce ja bymie cieszyla

To nie takie łatwe jesteśmy razem parwie 4lata i było nam dobrze przez ten czas :(

Powiedz swojemu facetowi to co napisałaś i już. Nie, bo nie. Masz psa i ci wystarczy. :-) PS. Prowo. Żaden facet na dzieci nie naciska jeśli nie ma w tym żadnego interesu. :classic_cool:

Gość Miasto Namysłów opolskie wojew
Ps i od 1 października 2017 roku ruszy kierunek lekarski i wydział medyczny na uniwersytecie Opolskim i w Opolu od 1 października 2017 roku będzie można studiować medycynę i w Opole od czerwca tego roku jest uniwersytecki szpital kliniczny a wg ciebie opole to dalej dziura i zadoopie tak? Ciekawe gdzie ty mieszkasz?

Gość Miasto Namysłów opolskie wojew
Trishh czemu wczoraj nazwałaś Opole dziurą i zad***em i napisałaś promocja jakiejś dziury opole to nie jest jakaś dziura tylko miasto wojewódzkie które jest stolicą polskiej piosenki i Opole jest 3 najbogatszym miastem wojewódzkim w Polsce po Warszawie i Wrocławiu i Opole jest bogatsze niż Gdańsk poznań Kraków czy szczecin jedynie Wrocław i warszawa są bogatsze niż Opole a wg ciebie opole to dziura i zadópie tak?