Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JANEKEK

Program do faktur zapamiętujący historię jak w przeglądarce

Polecane posty

Gość JANEKEK

Witam. Potrzebuję program do faktur(tylko i wyłącznie do wystawiania faktur VAT bez zbędnych d**ereli typu WZ, PZ itp) Aczkolwiek program musi zapamiętywać historię wpisanych dotąd towarów. Chodzi o to aby jak wpiszę dany towar to przy następnych fakturach przy wpisywaniu np. pierwszej literki (k) pojawiała się podpowiedź jak w przeglądarce interetowaj np. Wcześniej wpisałem lektura Lalka Bolesław Prus i po wpisaniu literki (l) pojawiają się podpowiedzi z wszystkimi wcześniej wpisanymi towarami na literkę (l) Odpadają programy gdzie wpisuje się towary ręcznie gdyż musiałbym ich wpisywać około miliona albo dwóch. Chciałbym aby historia była pamiętana. Towary jakie wpisuje są o bardzo długich nazwach a dodatkowo są to faktury gdzie jest około 50 pozycji. Dotychczas wypisywałem je ręcznie ale mam dość.

Gość walekon
wejdz sobie na walekonia.pl i tam znajdziesz zajeeebbbiiiaaaste programy do faktur tępaku !

Gość gość
o to to, tylko walekonia.pl i nic innego jesli chodzi o faktury

Gość gość
Prawie każdy PŁATNY program księgowy ma bazę towarów i szukaną przez ciebie funkcję :D. Kolejna reklama dla debili :(.

Sprawdź sobie https://faktura.pl/ . Ja korzystam i jestem bardzo zadowolona. Program bardzo sprawny i szybki, a przede wszystkim bezpieczny. Jest możliwa opcja początkowego przetestowania, więc nawet gdyby Ci nie odpowiadał to możesz zrezygnować. Ale przyznam szczerze, ze sama wiele przetestowałam takich programów i ten jest moim zdaniem bezkonkurencyjny.