Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cytrynowysorbet

nowy rozdział życia?

Polecane posty

Gość cytrynowysorbet

Hej, postanowiłam podzielić się i zasięgnąć waszej opinii odnośnie tego przez co teraz przechodzę i co czuję. Otóż aktualnie skończyłam I rok studiów w odległym od rodzinnego domu mieście (300km). Pochodzę z małego miasteczka i przeprowadziłam się na studia nie do blisko położonego Krakowa, ale dalej, ze względu na mojego chłopaka (chcieliśmy zamieszkać razem, a 300 km to trochę duża odległość). Generalnie wszystko układa się super, studia są świetne, razem nam się cudownie mieszka, żyje. Zdecydowanie mogę stwierdzić, że zaczęłam nowy rozdział swojego życia, wyswobodziłam się z małej mieściny i z gniazda rodziców. Dosyć rzadko w ciągu roku akademickiego wracałam do domu, częściej jeździłam do rodziców mojego chłopaka i szczerze powiedziawszy zaczęłam czuć się bardziej utożsamiona z nimi i z miastem, w którym mieszkają niż z własnym. Wiadomo, wracając na tydzień na święta, czy na pare dni czułam się spoko - dawno nie widziałam się z rodzicami, fajnie ich zobaczyć itd. Ale teraz odkąd jestem na wakacjach to czuję się dziwnie. Co prawda nie będę całych wakacji spędzać w swoim rodzinnym mieście, ale większość. I szczerze powiedziawszy to nie wiem co mam ze sobą zrobić, z tym uczuciem, że dziwnie się tu czuję, że brakuje mi tego co jest tam, nowego miejsca, chłopaka przy boku i tej swobody, której nie mam kiedy są w pobliżu moi rodzice. Kocham moich rodziców i wiadomo, cieszę się, że tu jestem, ale bardziej mam takie uczucie, że byleby te wakacje szybko minęły i żebym mogła jak najszybciej tam wrócić, bo tam jest mi lepiej i czuje, że to tam mam teraz być. Czy ktoś z Was miał kiedyś takie odczucia? Jak sobie z tym poradzić i zacząć czerpać przyjemność z tego, że jestem teraz teoretycznie w swoim domu, a praktycznie czuję się nie jak u siebie?

Gość gość
po prostu brakuje ci seksu