Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od kiedy kawa?

Polecane posty

Gość gość

Zastanawiam sie w jakim wieku mozna dac dziecku cappucino takie jakies orzechowe czy waniliowe z torebki? Niby ma to zaledwie 7% kawy. Do szklanki dake sie 5 tyzeczek tego proszku, ja daje 2 i dolewam w polkwie mleka. Cos mnie wczoraj smaki wziely i kupilam, ku zdziwieniu corce posmakowalo i dzis do sniadania poprosila o szklanke... Problem w tym ze corka w ogole nie pije nic cieplego, a to jedyne co chce- znaczy zobaczymy na dluzsza mete. Nadmienie kawy zborzowe, czekolada na goraco czy kakao nie znalazlo aprobaty! Co myslicie? Cora ma11 lat!

Gość gość
Up

Gość gość
Poczekaj jeszcze, jest cappuccino bezkofeinowe to możesz podać raz na jakiś czas ale cappuccino ogólnie nie jest zdrowe nawet dla dorosłych.

Gość gość
Tylko ze tak naprawde nic nie jest zdrowe, wszystko w zasadzie ma w sobie jakies E. Corka je malo slodyczy przetworzonych, stawiam na owoce i ich przetwory.

Gość gość
Tak ale cappuccino to sama chemia i tłuszcz utwardzony, a nie przekona się córka do Inki na mleku?

Gość gość
Nic nie chce, a do sniadania cos powinna cieplegi! Probowalam inke, kakao, nawet czekolade na goraco. Poszukam tej bezkofeinowej. Jakos sie nie martwie o to ze nie zdrowe, bo Toska majac do wyboru, sok i wode niegazowana. Wezmie wode! Zreszta ona tylko wode pije...

Gość gość
To dobrze. A może herbata owocowa?

Gość gość
Tylko owocowa pije, jak juz! Herbata tez ma kofeine. Zreszta herbata czarna wysusza zoladek!

Gość gość
Jezuuuuu co za matki..nie geny są winne chorobom tylko ludzka ignorancja

Gość gość
Mój syn ma 13-lat i pozwalam mu na latte w MCDONALD. Oczywiście raz na kwartał. ;)

Gość gość
Bez przesady Moja ma 10 lat i sama robi sobie cappucino,bardzo lubi Czuje,ze bedzie kawoszka po mamiepije tez inke mleczna i czekolade.