Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto wymieniał wadliwą ramę w anex cross? modele do czerwca 2017r.

Polecane posty

Gość gość

Jak się sprawuje nowa rama? Zastanawiam się nad kupnem tego wózka, ale szczerze mówiąc te pekające ramy mnie trochę zniechęcają.

Gość Stynka_tyśka
Nowa rama jest ok, chociaż nie powiem, trzeba było trochę poczekać. Ma poprawiony zamek,( to miejsce w którym wózek się składa)i dołożyli zaczep do uchwytu na kubek;-). Dla mnie na plus i podejście i serwis, bo wymieniają wszystkie ramy z wadliwej partii a nie tylko te, co pękły. Niestety trzeba czekać, bo akcja masowa ale to tylko mówi ilu ludzi kupiło wózek i wniosek taki, że są zadowoleni, bo inaczej, by po prostu oddali, a nie wymieniali.

Gość gość
Ja dziękuje za taki wózek co rama w nowym już pęka. Tyle na rynku jest pieknych wozkow bez takich defektów.

Gość gość
Nie nie pęka tylko firmy tego nie nagłaśniają ;) Ja się cieszę, że kupiliśmy Anexa i podali taką informację o wymianie stelaża. Nic się na szczęscie z naszym nie działo ale skoro w jednym było cos nie tak to w reszcie również może.Więc t dobrze, że od razu reagują! Moja siostra używała wózka Bebetto i również jej się złamała rama, wymienili jej co prawda bez problemu ale co z tego jak w wielu innych wózkach te firmy również się mogła złamać. Nie było mowy o żadnej akcji bezpłatnej wymiany ram..

Gość Sonia19861986
Jak byście kupili Tutka to żadnych takich by nie było. Mam tutka grandera już 1,5 roku i nic się nie działo.