Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu dzieci teraz nie rozumieja ze jak dorosli rozmawiaja to gowniaki milcza

Polecane posty

Gość gość

Czemu nie uczy sie teraz dzieci ze powinny milczec jak dorosli rozmawiaja? Wiele razy sie z tym.spotykam. Gnojki uczestnicza normalnie w rozmowie jakby byli dorosli. Jak ja bylam mala i moja mama zaprosila kolezanke na herbate to na mysl mi nie przyszlo zeby przeszkadzac...

Gość gość
A niby czemu maja się nie odzywać ? Maja być od dziecka zastraszone? Wielu dorosłych plecie takie bzdury ze też nie powinni wcale japy otwierać

Gość gość
Mnie uczono ze dzieci i ryby glosu nie maja.

Gość gość
Dokładnie autorko Ja przestałam odwiedzać koleżankę, której dziecko nie dawało nam spokojnie pogadać, a na basenie chlapało mi chlorowaną wodą w oczy :O

Gość gość
"Mnie uczono że dzieci i ryby głosu nie mają " kolejna ludowa mądrość od siedmiu boleści , ja wolę pogadać z ogarnietym maluchem niż z dorosłą osobą która gada jak skończony osioł

Gość gość
Jak mamusia za młodu nie umie wychować, to później paczki do więzienia wysyła

Gość gość
Znam wiele dzieci które były pyskate i wygadane a teraz są dyrektorami banku

Gość gość
ba mamusie im na to pozwalają.jakoś nie zauważyłam żeby mamusie przeszkadzały dzieciom w rozmowach z ich rówieśnikami za to odwrotnie to już jest nagminne.jak rozmawiać o pewnych sprawach z dorosłymi kiedy bachory słuchają i komentują i mało tego jeszcze dalej poniosą to co usłyszą?jest jakiś kult dzieciaka któremu wolo wszystko.dzieci powinny przebywać z rówieśnikami ,z nim się bawić a nie jak wiekszość teraz nie utrzymuje kontaktów z kolegami tylko w zamian zawraca głowę rodzicom.mamo nudno mi,mamo co mam robić,mamo chodźmy na rower ,rolki -takie teksty z ust dziesięciolatków to masakra.widuję ciągle matki z nastolatkami na rowerach a nie widuję ich z kolegami ze szkoły.co jest?dlaczego dzieci teraz nie maja koleżanek i kolegów?mamy muszą z nimi wszędzie łazić.