Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sądy w polsce i manipulacja

Polecane posty

Gość gość

ciągle wami manipulują że pis dokonuje zamachu na sądy,najśmieszniej jest gdy ten zarzut pada z krajów gdzie władza ma wpływ na sądy, a gdy pis chce żebyśmy mieli podobny wpływ na sądy to odpowiadają że to niedorzeczne porównanie w innych krajach władza wykonawcza ma bardzo często duży wpływ na kształtowanie władzy sądowniczej, a w Polsce niestety władza sądownicza wybierała i rozliczała się sama.gdy chcemy to naprawić mówią że to zamach,żenujące ,nie dajcie się manipulować ,dziś sądy mogą robić co chcą i nikt nie ma na nich wpływu żadnego ,ta poprawka którą chce wprowadzić pis to norma w innych krajach ,manipulują wami ci którzy sa kupieni przez Niemcy i sponsorowani przez Sorosa i fundację Batorego wyborcze itp. mają w tym swoje cele a na pewno nie dobro obywateli

Gość gość
Dokładnie, dodatkowy problem że PiS ich nie może pozamykać w pierdlach za uczestniczenie w złodziejstwie i niszczeniu Kraju, bo sędziowie sami na siebie nie wydadzą wyroków :-P ...a te cepy co protestują to pewnie skorumpowani urzędnicy i pospolici kryminaliści bo za PO mieli raj, jak ich złapali za rękę to sądy ich wypuszczały a zamykały ułomnych i tych co walczyli z korupcją i złodziejstwem, jakby te w Polsce były legalne :-D

Gość gość
dokładnie,chcą wiele razy w tv powtórzyć słowo zamach na demokrację i mają nadzieje że w to uwierzycie a to pułapka ,patrzcie tylko na fakty

Gość gość
jestem za pis

Gość gość
Ogromna większość Polaków jest za PiS, szkoda że część się jeszcze tego wstydzi :-( ...co jest skutkiem wieloletniego hejtu przy pomocy mediów inicjowanego przez proniemieckie szmaty w osobie ryżego kundla folksdojcza i jego przydopasów!

Gość gość
...ale może to i ma plusy, po następnych wyborach Makrela się zesra na stojąco, albo całkiem ją szlag trafi ;-) ...to samo dotyczy naszych rodzimych zdrajców, niedorozwojów z po i pslu

Gość gość
Nie głosuję na Pis i większości nie popieram ich polityki, ale jeśli ktoś miał do czynienia z sądami, to wie, co się tam wyprawia. Sędziowie są poza kontrolą i ponad prawem. Podejmując głupie czy niezgodne z prawem decyzje nie poniosą żadnej odpowiedzialności a ich decyzji nie jest w stanie zmienić nikt, choćby była jawnie niesprawiedliwa. Ewidentnie nie są w stanie sami się kontrolować, więc chyba jakaś kontrola jest potrzebna.

Gość gość
PiS robi to co napisali w programie wyborczym na ktory Polacy zaglosowali w demokratycznych wyborach

Gość gość
Pisiorskie trolle się zleciały. Nie ma nic gorszego niż pisbolszewia.

Gość gość
Podobne rozwiązania w sprawie sądownictwa, w nowej ustawie, są w Niemczech i Holandii. Czego się boi opozycja, że będzie bardziej europejska? :)

Gość gość
12.54 każdy sądzi według siebie:):):) Słuchajcie na yt wykładów Krzysztofa Karonia. Rozjaśni się wam, czym jest eurokolchoz zwany unią. Polecam jego filmik "Altero Spinelli i nowa Europa", a także wykład "Tolerancja represywna" czyli jak mniejszość chce rządzić większością.

Gość gość
Boże znowu brednie tego pisobłazna.

Gość gość
na ten cały temat wszystkie wypowiedzi sa normalne ,tylko jeden przygłup się trafił

Gość gość
Większość "normalnych" wypowiedzi to wypowiedzi jednego i tego samego pisobolszewika.

Gość gość
oo ,właśnie o tobię mówię :-) ja wypowiedziałam się tutaj tylko raz :-) więc prawdopodobnie jest tu kilka osób poza tym każdy ma w wypowiedzi pewne róznice w poglądach,ale główny problem rozumieją,a ty nie przyswajasz ,za mała glówka :-)

Gość gość
18.55 to po co piszesz w temacie? O bolszewiźmie to się musisz doksztalcic sam, bo klepiesz póki co bezrozumnie. Przez ostatnie lata nie uczyli o współczesnej historii Polski i świata, tym bardziej reforma szkolnictwa była potrzebna.

Gość gość
Śmieszny pisior zakłada tematy i sam się w nich podszywa pod kilka osób. Ale to typowe dla pisopatów.

Gość gośćtoja
nie ośmieszaj się mała głowo:-)

Gość gość
Ten antypisowy przychlast zaklina rzeczywistość, próbuje wykreować taką że wszyscy są przeciwko PiS i reformom, zwalczaniu i ściganiu złodziei a za tym jest tylko jedna osoba :-D ...w tej jego małej łepetynce mu się to nie mieści

Gość gośćtoja
dokładnie,

Gość gość
Hm, koleś, ty chyba faktycznie sam ze sobą piszesz. A co do PiS, to dla mnie to "dyktatura ciemniaków", manipulowanie niewykształconym elektoratem ze wsi.

Gość gość
O matko, co ta kafe z ludźmi robi:) Węszą albo same prowokacje albo pisanie samemu ze sobą. Jestem z wielkiego miasta , wykształcona, i jak wielu moich znajomych, wspólpracowników, głosuję na PiS od lat, partię prawicową, broniącą suwerenności Polski, tradycji i wartości. Pisałam o 16.00, 21.07 i teraz. Pozdrawiam myślących patriotów. Dobranoc.

Gość gość
Dokładnie, ja też popieram PiS.

Gość gośćtoja
ja ze wsi warszawa :-)

Gość gość
Kaczyński jest super.

Gość gość
Pisiory, ile dostajecie za wpis?

Gość gośćpis
haha ja nie dostaje nic , jestem idealistką :-)

Gość gość
To jakiś cep z tzw. opozycji, jeszcze się doczeka że sam zostanie i sam będzie protestował bo pozostałe cepy pouciekają z tonącej łajby :-D Założą nową partię z nadzieją że jak kiedyś wiele razy zaczną swoje szwindle z czystym kontem, nikt ich nie rozpozna :-)

Gość gość
pisiory to debile. jak chcesz jeden z drugim ośle dowiedzieć sie, jak jest w innych krajach, to zamiast robić z siebie debila, to weż i poczytaj i dobrze sie dowiedz. i pomyśl kretynie, jeśli wszystko co robią sądy ma zależeć od jednego ministra, to co będzie, jak kiedyś ministrem sprawiedliwości zostanie gość, do do nienawidzi pisu ???

Gość gość
pisiory tak zmienią prawo, ze każdy kto po nich przyjdzie będzie mógł z nimi zrobić co mu sie tylko spodoba. hitler też najpierw załatwił praworządność i sądy, a potem zabrał się za resztę. kaczor robi to samo.