Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 111gość111

Podły facet ....

Polecane posty

Gość 111gość111

Zerwałam z facetem bo cały czas mnie kłamał i kontaktował się ze swoją byłą. Żądał coraz więcej pieniędzy aby mu pożyczyć. Powiedziałam mu wtedy dość. Wygarnęłam mu wszystko. A na dodatek oddał mi inne tv swojej byłej. Bo ja i on kiedyś wzięliśmy tv na raty tylko to jest na mnie bo jego stać nie było. Przestraszył się jak napisałam ze mam inny tv i jak mi nie odda to pójdę na policję. Dzwoniła jego była do mnie i zaczęła się wydzierać na mnie. I wtedy on był przy niej bo słyszałam jak on jej coś dogadywał. Mówiła aby ją nie mieszać a sama się wmieszała bo on widocznie się bał skoro jej kazał dzwonić itp. A ja chciałam facetowi pomóc i być z nim na poważnie.....

Gość gość
Jaki masz problem? Dobrze zalatwilas sprawe, kopnelas w d...e gnoja i teraz moze być juz tylko lepiej :). On Cie nie traktował poważnie, pewnie nadal kocha była. Niech spier...a

Gość 111gość111
Taki że nie chce on oddac mi kasy. A jego była chce mi zniszczyć życie. Ja czuję że oni razem coś jeszcze wymyślą aby mi dokopać.

Gość gość
a ja czuje,ze cala wasza trojka to niezla patologia.

Gość 111gość111
Nie znasz nie oceniaj. Nie wiesz jak było ... Jak ktoś chce pomoc to potem ta osoba się nie msci tylko powinna być wdzieczna !!

Gość 111gość111
To ten gościu jest chory. Po czasie dowiedziałam się ze był zamknięty w psychiatryku. Ja z początku chciałam mu pomóc a z czasem być z nim na stałe... Po tych informacjach ja zerwałam. Tak się zachowuje normalny facet ?? Bez przesady ....

Gość gość
Co cię pociągało w nim, chodzi mi jakich do siebie garniesz.

Gość 111gość111
Opowiadał jaki jest rodzinny uczuciowy wrażliwy. Jaką ma wspaniałą rodzinę że bardzo mnie polubili i w ogóle. Na początku chciałam mu pomóc wyjść na prosto. Z czasem miałam do niego uczucie bardziej zaślepienie bo go tak dobrze nie znałam. Dużo gadaliśmy. Zawsze był jakiś temat do rozmowy. Po czasie okazało się jaki jest i co pod "maską" ukrywa. Jego to bawiło sprawiało radość taka zabawa z tą podmianą tv. A na koniec powiedział że chciałby mi wpierd*** ...