Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

Zycie to jest pieklo

Polecane posty

Gość gość
Studzia op********z mi bolca ???

Gość gość
Niestety , ale sie mylisz. Przeczytaj sobie swiadectwo Glorii Polo i przekonasz sie, ze moze byc jeszce gorzej. Nie musisz czytac wszystkiego, przewin do wizji piekla. Najbardziej mnie zdruzgotalo to, jak ona pisala, ze byla zanurzona w cuchnacej mazi, cala smierdziala smrodem tak okropnym , jak jeszcze nigdy w zyciu. A najgorsze w tym wszystkim bylo to, ze ten stan mial trwac juz w nieskonczonosc. Ona , ktora tak bardzo o siebie dbala . Maseczki, diety , cwiczenia , ladne ubrania, zawsze czysta i zadbana. I to wszystko na nic sie nie zdalo...

Gość gość
Nigdy nie jest aż tak źle , bo zawsze może być jeszcze bardziej do du'py .

Gość gość
Ona byla dentystka, gdy wracala z biblioteki razem ze swoim siostrzencem i mezem to rozpetala sie burza. Jej siostrzeniec zginal na miejscu, a ona popadla w spiaczke. Lezala tam kilka dni?? czy godzin nie pamietam juz, ale lezala na ziemi i nie mozna nic bylo zrobic , ani do niej podejsc, bo byla naladowana elektrycznosia. Przezyla smierc kliniczna, spotkala Jezusa i trafila do piekla. Pan Jezus powiedzial jej, ze da jej jeszcze jedna szane , by wrocila ona na ziemie, poniewaz wielu ludzi modlilo sie za nia, gdy byla w tej spiaczce. Pan Jezus pokazala jej jakiegos nieznajomego staruszka, ktory wracal z kosciola , wstapil do sklepu i kupil sobie troche zoltego serea. Ten ser byl zawiniety w gazete , a wtej gazecie bylo pokazane jej zdjecie jak ona lezy na ziemi . Staruszek tak sie nia przejal, ze az upadl na kolana i prosil Boga, aby ja uratowal .

Ja pieprzę jakie to życie jest piekielne. Trzeba zyc tym, ze po śmierci bedzie lepiej