Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alan151

Pomysł na dojrzale

Polecane posty

Gość Alan151

Lubię dojrzałe kobiety , sam mam 29 lat i wpadłem na pewien pomysł do poznawania ich. Otóż czasem na ulicy podejdę do młodych dziewczyn jak mi się spodobają i o tym samym myślałem w stosunku do dojrzałych. Oczywiście może nie odrazu z tekstem "podobasz mi się chce Cię poznać" jak to ma miejsce u młodszych a może zapytać o coś np gdzie jest apteka i potem nakierować rozmowę albo po prostu zaprosić na kawę. Mam świadomość że na 100 podejść jakieś 99 kobiet mnie oleje, będzie kilkanaście razy wrzaski, krzyki. Ale może ta 1 się zdecyduje, przecież są dojrzałe ktorym się młodsi podobają i takiej sytuacji nie przepuszcza. Oczywiście taka akcja miałaby miejsce nie w moim małym miasteczku , ale np jechać z 40-50 km do innego większego "city" i tam bez presji, bez tego że ktoś rozpozna można podziałać. A może już tak ktoś próbował? Wymieńmy doświadczenie panowie bo przeciez lubimy dojrzałe. A panie niech piszą czy miały takie akcje w realu i jakby zareagowały...

Gość gość
Ja bym była zainteresowana, na pewno by mnie to zaciekawiło :)

Gość gość
Dobry pomysl, tez o tym myslalem. Napisz jak ci idzie, jak ci poszlo. Jestem ciekaw :)

Gość gość
Czterdziestolatki to najlepsze roochawice, potrzebna dobra kondycja i można nie wyjmować przez całą noc. Gustuję w zadbanych 40 .Lecą na mnie jak pszczoły na miód a ja wykorzystuję to na maxa i używam .Co miesiąc mam jakiś świeży kąsek.

Gość kłusownik
tak, takie zadbane 35 - 40 są super. Opowiem Wam o mojej ostatniej akcji. Dworzec centralny, kobieta targa walizkę po schodach, więc zaoferowałem pomoc. Wcześniej zwróciłem na nią uwagę, kupowała bilet do Modlina w maszynie. Pomogłem wniosłem, zeszliśmy tam są takie płaskie stopnie od strony wschodniej, usiadła i papieroska zaczyna palić, sam nie palę, ale się przyłączyłem, taka gadka szmatka, a gdzie, a skąd, a dokąd. Zadzwonił jej telefon, odebrała, to się cofnąłem i oparłem o takie betonowe kołki między ulicą a tymi stopniami centralnie przed nią. Ona gada i macha kolankami, to sciśnięte to rozwarte, to bezwiednie ręką po ci pu ni przejedzie, stoje i patrze i widzę, a właściwie nie widzę majteczek, a po którymyś dotyku jej ręki paseczek przesunięty i mała prawie na wierzchu. Skończyła, chyba nie była świadoma pokazu, który zrobiła, więc dalej gatka i kombinuje, może na kawę, może po galerii chwilę, a ona, że za 20 min pociąg i ma bilet na samolot do męża leci do UK. Ok, muszę jeszcze coś załatwić i za chwilę przyjdę to Pani pomogę z walizką, poleciałem kupić gumki i bilet do Modlina. 5 min przed odjazdem, zjawiłem się i przyznam, że chyba czekała. Odprowadziłem do pociągu, fajnie się gadało, mówię to buziak na pożegnanie, czy może odprowadzić do samolotu. No i zaczęliśmy się całować, później toaleta. Racja z takiej kobitki można nie wyjmować. Przed samym końcem tuż po tym jak doszedłem tym razem w usta (z połykiem) pukane do drzwi - kontrola biletów. NIe wiele myśląc spodnie w górę i otwieram podając bilet. Konduktor mało się nie przewrócił widząc laskę bez spodni i majtek z cyckami na wierzchu i płynącym nasieniem po brodzie. Zdziwiłem się, bo nie zrobiłą nic, żeby się zasłonić, tylko poprosiła bilet w kieszeni proszę podaj Panu. Konduktor długo sprawdzał, stwierdził, że fajnie się bawimy i że chętnie by się przyłączył. Oczywiście takie gadanie, poszedł, my jeszcze chwilę się popieściliśmy. Później ją odprowadziłem kawałek, buzi buzi, ja z powrotem, a ona do męża. Zainwestowałem tylko w bilet, dzisiaj znowu idę kłusować może coś się uda.

Gość gość
I wtedy się obudziłeś ze wzwodem :-D

Gość gość
Nie , po wzwodzie , pobiegł do łazienki umyć się i zmienić slipy.

Gość gość
Kto Cię skrzywdził takim imieniem

Gość Alan151
Więc tak, byłem na wspomnianej wyżej akcji, wczoraj w piatek. Udałem się do około 100 tysięcznego miasta, jakieś 45 km od mojego miasteczka gdzie mieszkam. Nie mam tam ani rodziny, ani znajomych. Pogoda była słoneczna do tego zaczynał się weekend więc na mieście było dużo kobiet. No i zacząłem polowanie na dojrzałe. Udałem się na rynek, usiadłem na ławce i czekam. Widzę idzie jedna wysoka zgrabna brunetka, podbijam i pytam gdzie tu jest sklep z akcesoriami do telefonów, krótka gadka i jak już chciała odchodzić to zapytałem czy ma czas na kawę, spojrzała się dziwnie, ale uśmiechnęła i powiedziała że się spieszy, odeszła, aha miała że 40-45 lat. No nic nie było źle mysle. Pokrecilem się trochę i znalazłem drugi cel. Też bruneta, ale niższa "poręczna"

Gość Alan151
Też bruneta, ale niższa "poręczna"

Gość Alan151
około 40 lat. Podbijamy pytam znowu o coś i na końcu o numer telefonu a ona odpowiada czy mi się coś nie pomyliło bo jestem za młody i zresztą ma męża, krótka dyskusja ona jeszcze coś tam odpowiada i poszła. Stwierdziłem, za delikatnie gram. Czekam z 25 minut i idzie opalona blondi włosy za ramiona, ubrana w spódniczkę i garsonkę, z wyglądu stwierdziłem że lubi się zabawić, podbijam i bezpośrednio, że mi się spodobała, ona pyta czy wiem że ma 47 lat i spytała a ty ile 25? Na to ja że lubię dojrzałe zadbane kobiety takie jak ty.

Gość Alan151
Zaskoczyło to ją, była miła gadka i po 4-5 minutach pytam o numer, nie dała niestety, ale cholernie się wachala. Mówiła że mąż jest o nią zazdrosny i może nasłał mnie żeby ją sprawdził. Generalnie była zainteresowana czymś więcej, ale bała się, no niestety. Zbliżał się wieczór,********iejszy na mieście, jadę do galerii. Podbijam w sklepie jubilerskim do milfety ekspedientki około 50 lat ale ludzie, cud miód. Jakiś pretekst że szukam prezentu do matki na urodziny i tak jakoś jaka ona lubi biżuterię co by się jej spodobało i nagle wypaliłem sam nie wiem dlaczego, że mi się podoba i chce z nią wypić kawę jak skończy pracę.

Gość Alan151
Właśnie wtedy powiedziała że ma około 50 lat i co ja na to. A ja że lubię dojrzałe i nie tylko rozmawiać pijąc kawę. Uśmiechnęła się i mówi że ma męża, a ja że jestem dyskretny. Znowu uśmiech i mówi dlaczego ja wybrałem, skoro mogą mieć każda młoda itp. Ja na to że jak przechodziłem to wpadła mi w oko. Niestety nie dała numeru ma męża i tyle. Generalnie 4 podejścia przez ponad 3 godziny, ciężko było podbic, do mlodych nie mam problemu. Ale mimo wszystko jestem pozytywnie zaskoczony, żadna w pysk nie dała, żadna nie krzyczała, te dwie były zainteresowane, te jubilerke będę jeszcze drążył aż usiądzie na konara, bo ja zaskoczyłem, ale jak się popracuje nad nią to będę pieścił te jej słodkie duże cycuszki. Jak na pierwszy raz nie jest źle, będą kolejne raporty za tydzień jadę znowu. Ps. Nie mam na imię Alan, przecież nie będę tu podawał prawdziwego imienia Nie pisać od rzeczy w tym temacie tylko konkrety, wasze akcje z dojrzałymi a kobiety niech napiszą jak to widzą i czy im się zdarza podchodzenie młodszych.

Każdy pomysł jest dobry. To znaczy każdy kulturalny i odpowiednio przeprowadzony. Wiele kobiet w dojrzałym wieku ma ochotę na przygodę czy romans. Adoracja ich wdzięków przez odpowiednio młodszego mężczyznę sprawia, że czuja się atrakcyjne , docenione , młodsze... Jeżeli faktycznie robisz to co opisujesz, to gratuluje odwagi i wytrwałości. I jestem pewien, że starania odniosa skutek. A w pysk z pewnościa nie dostaniesz o ile oczyiście zachowasz takt i kulture. Zresztą tędy jedyna droga. Sam również doceniam dojrzałość u kobiet. Może nie zawsze jest lekko ale sama gra jest warta przysłowiowej świeczki :) Dojrzałe kobiety potrafią być wspaniałe, namietne i doceniaja zaangażowanie męzczyzny. w przeciwieństwie do wielu młodych dziewcząt.

Gość gość
Robisz kilka poważnych błędów, ale nie załamuj się. Będzie dobrze. Idź wieczorem do jakiegoś klubu. Tak powinno być łatwiej. Tylko daruj sobie tekst, że lubisz starsze, dojrzałe itp.

Gość gość
Alan skąd jesteś?

Gość Alan151
Wielopolska, a kto pyta?

Gość gość
Jak lubisz starsze idź na Dancing tam jest dużo i chętne, przedział wiekowy do 60.

Gość gość
A gdzie są takie dancingi?

Gość gość
Pytała ładna i starsza od Ciebie z Wielkopolski.

Gość gość
wlkp gora

Gość gość
Ta ładna i starsza z Wielkopolski to pytała Alana151 skąd jest.

Gość Alan151
Wlkp jest duża od Kępna do Piły jest ponad 250 km a i to i to Wlkp, więc po pierwsze konkretnej skąd, a po drugie oczekujesz czegoś....?

Gość gość
Alan151, ładna i starsza z Wielkopolski prosi o podanie adresu email.

Gość Alan151
interiol123@o2.pl

Gość gość
Ok. Dziękuję. Napisałam.

http://totalfinanse.pl/ Najlepsza porównywarka finansowa. Porównaj i wybierz najlepszy kredyt hipoteczny, gotówkowy, kartę kredytową, lokatę, konto lub chwilówkę. Sprawnie, szybko i wygodnie znajdziesz najlepsze oferty kredytów i pożyczek dla siebie. Porównaj i oszczędzaj!

Gość gośćAras
Alan, dobrze kombinujesz ale ch/u/j/owo kończysz, poczytaj sobie artykuły na tym blogu, koleś dobrze wie co sie robi z milfami http://www.uwodzenie.org/