Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Muzulmanie przekracaja niemiecka granice i terroryzuja polskie miejscowosci

Polecane posty

Gość gość

Nawet wedkarze przestali chodzic na ryby bo samotni i na odludziu staja sie latwym lupem dla islamskich zlodziei to allah pozwala krasc? bic? zabijac? a miala byc taka religia pokoju... takie lewackie ubogacenie kulturowe... https://youtu.be/sI6-uaxUI74

Gość gość
i dobrze ktoś musi się za was wziąc, musicie sie bac, musicie mieć bata nad sobą bo wam we łbach się pie/rdoli od nadmiaru wolnosci

Gość gość
Na rybach to lepiej niech do mnie nie podchodzą bo mam przy sobie za dużo sprzętu rybackiego ktory może posłużyć do nawrócenia ich na katolicyzm.

Gość gość
niezła próba manipulacji niemyślących samodzielnie ludzi

Gość gość
Nawet wedkarze przestali chodzic na ryby bo samotni i na odludziu staja sie latwym lupem dla islamskich zlodziei x kolejne fantazje cwela prawiczka

Gość gość
O, poprawne politycznie lewactwo juz broni swoich "uchodzcow". Przypominam, ze Autor wkleil link do filmu. Obejrzyjcie i nie zaprzeczajcie glupio lewaki bo juz dawno nikt wam nie wierzy, ze tzw. "uchodzc" to kobiety z dziecmi :D :D :D

Gość gość
mieszkam przy granicy z Niemcami są dzielnicy z których widać Niemcy i to co pisze ten idiota autor to bzdura

Gość Joanna z KOD
ja mieszka w Niemczech i też potwierdzam że jakoby muzułmanie gwałcili i robili zamachy to bzdura. Nie widziałam dotąd żadnego zamachu i żadnego gwałtu. Chyba że w telewizji ale jak wiadomo telewizja w Niemczech to też pisowska propaganda. Poza tym uchodźcy muzułmańscy składają się prawie wyłącznie z kobiet i dzieci (tak podawali w TVN) a która kobieta zgwałciłaby faceta albo które dzieci by kogoś okradły.