Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

związek z os. chora na padaczkę?

Polecane posty

Gość gość

czy się wiązać?

Gość gość
Boisz się? A jakie objawy ma tą osobą? Bo znam dziewczynę, która choruje na epilepsję, i była 5 lat w związku. Rozpadł się, gdyż facet chciał duźo, ale nie chciało mu się pracować.

Gość gość
Objawy to niekontrolowane utraty przytomności połączone z zanikiem pamięci i drgawkami. Boje się ze w przyszłości możemy sobie nie poradzić, bo jestem zbyt słaba psychicznie

Gość gość
To znaczy ze tej osoby nie kochasz. Jak sie naprawde kogos kocha, to sie chce z nim byc, i miec szanse do pomagania we wszystkim. Lepiej nie marnuj tej osobie zycia, bo jestes zwyklym wygodnickim tchorzem. Zasluguje na kogos lepszego i na szczere glebokie uczucie, a nie na cos takiego jak ty. I co to za glupi tekst 'jestem slaba psychicznie'? To sie wzmocnij, czlowiek jest dynamiczny i rozwija sie caly czas. Ale jak szukasz wymowki, to prosze bardzo: nie warto sie wiazac, bo bedziesz musiala niestety myslec wiecej o kims niz o samej sobie. I robic dla kogos wiecej. Najpierw dorosnij.

Gość gość
Nie do końca chodzi o mnie, a o moich rodziców. Robia wszystko bym nie miała z Nim kontaktu. Tymczasem tylko kontakt z Nim potrafi sprawić, że jestem szczęśliwa. Chłopak mieszka w innym województwie. Boje się, że to może się nie udać. Ale kocham Go i jestem tego pewna