Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zablokowali mi fb.

Polecane posty

Gość gość

wczoraj w nocy chcialam zablokowac sie na facebooka z poziomu telefonu (iphone, safari). konto mialam i nagle bam! w celu weryfikacji poproszono mnie o wyslanie zdjecia (takiego zwyklego, gdzie widac twarz). bo w profilowym mialam zdjecie jak stalam jakby z boku, a zdjecie ogolnie bylo troche poruszone. przeslalam im swoje selfie gdzie dokladnie widac, ze to ja z tamtego profilowego i bardzo wyraznie widac moja twarz oraz rysy. zdjecie przeslalam okolo godziny chyba 1:00 w nocy. jak sie loguje mam cos takiego "Nie możesz się teraz zalogować Skontaktujemy się z Tobą po sprawdzeniu Twojego zdjęcia. Ze względów bezpieczeństwa nastąpi teraz wylogowanie z Facebooka.". myslicie, ze w ciagu 24 godzin oddadza mi konto?

Gość gośćAutorkaaaa
chodziło mi o *zalogować. przepraszam literówka heh :P

Gość gość
upppppppppp

Gość gość
pierwsze słysze że weryfikacja jest przez zdjęcie, od tego jest nr telefonu, albo mail wiec albo coś kitujesz, albo ktoś ci zahakował konto

Gość gość
sama k***o kitujesz. taki komunikat byl k***o j****a

Gość gość
Mi tak samo zrobili taki sam komunikat tyle ze po 24 godzinach konto zablokowali, założyłam dzisiaj rano nowe cały dzień wszystko ok i nagle wieczorem znowu ten sam komunikat o wysłanie zdjęcia... czy ktoś jakoś rozwiązał ten problem?

Gość gość
nie tylko ona miała też coś takiego, ja dziś założyłem nowe konto, zalogowałem się na telefonie, i to samo. idzie jakoś to obejść, i czy w ogóle odblokują?

Gość gość
ja tez mam ten sam problem i męcze się z tym

Gość gość
mam to samo, pomocy co robić

Gość gość
mialem to samo, odblokowali i znów zablokowali!

Gość gość
takich ja wy powinno się banować za takie treści!

Gość gość
człowiek ma problem, wzywa pomocy a wy se jaja robicie z poważnego problemu!

Gość gość
uważaj sobie co piszesz, bo cie zgłosze i dla ciebie się to źle skończy, w necie nikt nie jest anonimowy, odkryją cie po adresie ip

Gość gość
do gośćśliczna - uważaj sobie co piszesz, bo cie zgłosze i dla ciebie się to źle skończy, w necie nikt nie jest anonimowy, odkryją cie po adresie ip

Gość gość
Mam to samo. Dopiero założyłem konto na facebooku i każdego dnia blokada, prośba o wysłanie zdjęcia i potem odblokowanie lub zawieszenie konta. Jeśli zawieszenie to odwołanie i przywrócenie i tak w kółko... Zgłaszałem ten problem do pomocy facebooka i w każdym odwołaniu. Zero reakcji czy odpowiedzi, podobnie nie liczcie na odpowiedz w sprawie zdjęcia. Wasze konto albo sie uaktywni albo nie. Szczerze mówiąc już mi sie nie chce z tym bawić. Dam im usunąć konto i po sprawie.

Gość gość
W sumie mam ten sam problem, kolejne konta i ciągle dokładnie to samo. Ktoś to rozwiązał?

Gość gość
prosze o usuniecie komentarzy od gośćśliczna

Gość gość
ten sam problem, ktoś jakoś to rozwiązał???

Gość szopeno
ten sam problem, nawet konta utworzyć nie mogę

Gość gość
Mam taka sama sytuacje, prowadze grupy i profil firmowy, wysylam im moj dowod osobisty. Pozniej dziala moze kilka godzin i znowu blokada.

Gość gość
Mam dokładnie to samo. Cukierberg wyłudza dane. Czasami żąda zdjęcia lub skanu dowodu osobistego :O Czy to jest zgodne z prawem??

Gość srk
Wydaje mi się, że to jest nie do obejścia. Mogę zakładać konto z różnych maili - i tak jeszcze tego samego dnia mi je blokują. A to dziwne, ponieważ nigdy nie miałam tam konta i nie zdążyłam nic "nabroić".

Gość gość
a skanu dowodu osobistego nie chcieli? dziwne ;)

Gość gość
Dziś rano założyłem nowe konto, poprzednie miałem rok czasu. Ale zmieniłem hasło i nie pamiętałem ba jakie... Po kilku założyłem nowe konto i dosłownie po 30 minutach wyszedł komunikat. Że moje konto zostanie zablokowane. Skontaktujemy się z Tobą po sprawdzeniu Twojego zdjęcia. Ze względów bezpieczeństwa nastąpi teraz wylogowanie z Facebooka.

Ja założyłam konto na FB i zaprosiłam kilku znajomych oraz poprosiłam o dołączenie do grup. Następnego dnia przyszło żądanie potwierdzenia telefonem konta. Potwierdziłam. Aż tu nagle też wysłali żądanie wysłania zdjęcia mimo iż na profilowym miałam wyraźne zdjęcie. Wysłałam to samo. Nie wiem teraz co dalej. Dziwny jakiś jest ten facebook.

Gość gość
fejs to gòwno dla przegrywów

gośćśliczna za obrażanie zwierząt które są wartościowe w przeciwieństwie to g****a jakim są ludzie powinnaś zostać spalona na stosie

Gość gość
hej . tak sie sklada ze tez jakis czas temu zalozylam konto i mam ten sam problem. wlasnie przed chwila wyslalam zdj i czekam. poprostu chore. wie ktos juz jak to obejsc ?

Gość gość
niestety to prawda też od rana nie mogę się zalogować

Gość gość
a ja mam profil i bez zdjęcia i bez telefonu i funkcjonuje jak nalezy, nie wierze autorce to jakis bleef