Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zablokowali mi fb.

Polecane posty

Gość gość
Ja mam tak samo Wczoraj założyłam konto i od razu zablokowane :/ dziś się chciałam zalogować to nie można Chciałam napisać im że mogą usunąć moje konto ale niewiem gdzie to się pisze

Gość gość
Mi kazali wyslac foto penisa tez tak mieliscie?

Gość aaaaaapsik
Dokładnie to samo, weryfikowałem mailem, potem telefonem , a potem jeszcze chcą zdjecie dziady, co jeszcze? Może nr karty kredytowej? DATA SUCKERs, złodzieje danych.

Gość cenzura na facebook
Wczoraj przydarzyło mi się to samo, kilkanaście minut po założeniu konta. Nie zdążyłem nawet opublikować jakiejkolwiek treści, więc nie było mowy o tym żebym złamał regulamin. Lajkowałem za to patriotyczne magazyny. Wygląda na to, że za to się blokuje teraz konta na Facebooku. Do tej pory nie odblokowali.

Gość gość victoria
Mnie tez zablokowali konto i nie mam do niego dostepu. Żądają przesłania zdjecia którego nie moge przesłać bo mi wyskakuje wiadomosc,ze przesylanie zakończone nieudaniem z powodu braku polaczenia z internetem. Próbowałam z laptopa i komputera przeslac zdj ale ukazuje sie ta sama wiadomosc. Wiec jak mam im przeslac zdjecie jak błąd tkwi u nich....nie u mnie.

Gość gość
Mam tak samo Dopiero zacząłem przygodę z FB i widzę że od razu mam ich w d***pie

Witam moje konto też zablokowali - mam im wysłać moją fotkę -to im wysłałem . ...może PiS i jego ludzie blokują konta które im nie pasują ideologicznie, urzędy obsadzają swoimi ludzmi, regulaminu też nie złamałem ....dziwne .W Polsce w W-wie ma Fejs swój oddział na Polskę pozdr kobietki na tym forum