Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

na czym kłaść półroczne niemowlę?

Polecane posty

Gość gość

Łóżko stało się za małe, bo zaczął się przekręcać, turlać. Położyłam go na dywanie i kocu, uderzył mocniej głową i zaczął płakać. Nie wiem już gdzie mam go kłaść, jak sobie radziłyście z *****iwymi maluchami?

Gość gość
Puzle piankowe , tylko najlepiej takie w calosci bez literek wyciaganych bo moje dziecko je wyciagalo i gryzlo

Gość gość
Na podłodze. Tylko grubiej pod spód Układałam. Kupiłam takie puzzle piankowe odrazu 100 sztuk i im więcej miejsca potrzebował tym więcej mu tych puzzli rozkładałam:) one izolują dobrze od zimna. Na allegro można za grosze kupić.

Gość gość
te za grosze to chyba są ze szkodliwych substancji, jakiegoś formamidu czy czegoś tam

Gość gość
Podłoga. Ja miałam gruby dywan na to kladlam kołdrę a boki okladalam poduszkami i było ok. Puzzle takie piankowe duże też ale to gdy byłam obok bo jednak powierzchnia była zamala. Musi być nisko bo chwila nieuwagi i spadnie z łóżka czy czegoś wyższego.

Gość gość
Ja skleilam taśmą kilka karimat prostokątnych i kładłam na to narzute patchworkową. Narzuta była przepiękna, kolorowa, bawełniana i mięciutka wiec dzieciom było bardzo wygodnie. Mnie zreszta rownież

Gość gość
Poczatkowo mielismy mate do raczkowania taka z materialu z podbiciem, potem puzle piankowe , gdy dzieciak juz chcial wstawac. Mielusmy dywan na caly pojoj , ale i tak nie szlo upilnowac!