Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety to materialistki?

Polecane posty

Gość gość

Każda dziewczyna, KAŻDA patrzy na to, aby facet miał kase, dobry samochód. Musi dobrze wyglądać, kaloryfer przede wszystkim. Nie mówcie, ze tak nie jest. Teraz taki test: podjeżdża dwóch braci bliźniaków w dwóch różnych samochodach, jeden jedzie w starym oplu, drugi w nowym Audi. Są tak samo ubrani, na jakiego dziewczyna zwróci uwagę?

Gość gość
Napisałeś żeby nie tak nie pisać, ale uwierz mi, że tak nie jest. Na kogo zwróciłabym uwagę? Nie wiem czy na któregokolwiek, bo co z tego, że facet ma kasę, fajny samochód jeśli może być zwykłym chamem?

Gość gość
zwroci na tego w audi

Gość gość
Doświadczyłeś kobiety materialistki czy wierzysz po prostu w stereotypy?

Gość gośćrafall
Napewno facet z kasa jest atrakcyjniejszy.. wiadomo..

Gość gość
Mam kolegę, który kiedyś nie był zamożny, chudy i tak dalej, ogólnie dziewczyny na niego nie zwracały uwagi. Poszedł na siłownie, do lepszej pracy, więcej zarabia. Wygląda naprawdę dobrze. Teraz może mieć każdą i to nie on zaczyna nowe znajomości, tylko babki, które czują pieniądze i dobry wygląd

Gość golfy i ople się serwisuje
ona zwróci uwagę na faceta z warsztatu, bo może mieć każde auto i jest seksownie umorusosany smarem na nagim ciałku mmmmmmmmmm

Gość gość
Patologia myśli, że fura i czyjeś (bo nie jej ) pieniądze są w stanie zawrócić kobiecie znającej swoja wartość uwagę. Jak widzę 4-ech z patologii, w 20- letnim samochodzie kupionym z czwartej ręki (prawie z wysypiska śmieci), w głowami ogolonymi na zero, obleśnie uśmiechniętymi, kiedy wydaje się takim śmieciom, że kogoś poderwą, ogarnia mnie litość. Takim śmieciom, zdecydowane NIE! do autora: swój materializm i twoich poznanych kobiet wsadź sobie, wiesz gdzie, patolu!

Gość gość
Ja patrzę na to bym to ja miała kasę, auto , mieszkanie. To co ktoś posiada mnie to nie obchodzi. Nikt mi nie dał ani auta ani mieszkania ani pieniędzy. Sama musislam na to zarobić i kupić.

Gość gość
wszyscy faceci bez wyjatku traktuja kobiety przedmiotowo, wiec w druga strone tez tak powinno byc bez wyjatku a z drugiej str co facet moze dac kobiecie poza kasa? nic, faceci to fiutoruhajki, ktore nie potrafia kochac zwodza i oklamuja kobiety, wykrzystuja zeby tylko z kija spuscic mleko

Gość gość
nie auto i nie kasa jest dla kobiet najwazniejsza, widac ze nie znasz kobiet, nie znasz zycia, masz chyba z 13 lat, dorosnij a potem pogadamy i wylecz kompleksy , rozumiem ze koledzy dostali od taty auto a ty nie i nie masz czym szpanowac, ale takie zycie, sam sobie zapracuj