Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Dlaczego kobiety to materialistki?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Ka偶da dziewczyna, KA呕DA patrzy na to, aby facet mia艂 kase, dobry samoch贸d. Musi dobrze wygl膮da膰, kaloryfer przede wszystkim. Nie m贸wcie, ze tak nie jest. Teraz taki test: podje偶d偶a dw贸ch braci bli藕niak贸w w dw贸ch r贸偶nych samochodach, jeden jedzie w starym oplu, drugi w nowym Audi. S膮 tak samo ubrani, na jakiego dziewczyna zwr贸ci uwag臋?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Napisa艂e艣 偶eby nie tak nie pisa膰, ale uwierz mi, 偶e tak nie jest. Na kogo zwr贸ci艂abym uwag臋? Nie wiem czy na kt贸regokolwiek, bo co z tego, 偶e facet ma kas臋, fajny samoch贸d je艣li mo偶e by膰 zwyk艂ym chamem?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zwroci na tego w audi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do艣wiadczy艂e艣 kobiety materialistki czy wierzysz po prostu w stereotypy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰rafall
Napewno facet z kasa jest atrakcyjniejszy.. wiadomo..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam koleg臋, kt贸ry kiedy艣 nie by艂 zamo偶ny, chudy i tak dalej, og贸lnie dziewczyny na niego nie zwraca艂y uwagi. Poszed艂 na si艂ownie, do lepszej pracy, wi臋cej zarabia. Wygl膮da naprawd臋 dobrze. Teraz mo偶e mie膰 ka偶d膮 i to nie on zaczyna nowe znajomo艣ci, tylko babki, kt贸re czuj膮 pieni膮dze i dobry wygl膮d

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 golfy i ople si臋 serwisuje
ona zwr贸ci uwag臋 na faceta z warsztatu, bo mo偶e mie膰 ka偶de auto i jest seksownie umorusosany smarem na nagim cia艂ku mmmmmmmmmm

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Patologia my艣li, 偶e fura i czyje艣 (bo nie jej ) pieni膮dze s膮 w stanie zawr贸ci膰 kobiecie znaj膮cej swoja warto艣膰 uwag臋. Jak widz臋 4-ech z patologii, w 20- letnim samochodzie kupionym z czwartej r臋ki (prawie z wysypiska 艣mieci), w g艂owami ogolonymi na zero, oble艣nie u艣miechni臋tymi, kiedy wydaje si臋 takim 艣mieciom, 偶e kogo艣 poderw膮, ogarnia mnie lito艣膰. Takim 艣mieciom, zdecydowane NIE! do autora: sw贸j materializm i twoich poznanych kobiet wsad藕 sobie, wiesz gdzie, patolu!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja patrz臋 na to bym to ja mia艂a kas臋, auto , mieszkanie. To co kto艣 posiada mnie to nie obchodzi. Nikt mi nie da艂 ani auta ani mieszkania ani pieni臋dzy. Sama musislam na to zarobi膰 i kupi膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wszyscy faceci bez wyjatku traktuja kobiety przedmiotowo, wiec w druga strone tez tak powinno byc bez wyjatku a z drugiej str co facet moze dac kobiecie poza kasa? nic, faceci to fiutoruhajki, ktore nie potrafia kochac zwodza i oklamuja kobiety, wykrzystuja zeby tylko z kija spuscic mleko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie auto i nie kasa jest dla kobiet najwazniejsza, widac ze nie znasz kobiet, nie znasz zycia, masz chyba z 13 lat, dorosnij a potem pogadamy i wylecz kompleksy , rozumiem ze koledzy dostali od taty auto a ty nie i nie masz czym szpanowac, ale takie zycie, sam sobie zapracuj

Udost臋pnij ten post