Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fajna kobieta która mowi prawd

Hej czy jak matka moja mi to powiedziała to złe mo życzy?

Polecane posty

Gość Fajna kobieta która mowi prawd

Moja matka jest wdowa od 3 lat , nadal samotna, ale zawsze była od ojca uzależniona na Maxa, tylko on rodzina i Praca , żadnych koleżanek !! Dzisiaj chciała mnie odwiedzić moja bratowa , z która chciałam poplotkować sobie, a moja mama przez telefon , ze może wpadnę do was rowerem zobaczyć jak się wnuki bawią, a ja mówię mama dzisiaj nie przyjeżdżaj chcemy same pogadać , bo wiem Żr Aga chciała się trochę wyżalić na mojego brata , a mama własna matka mowi "chciałam wlecieć na chwile pojechalibym zaraz, ja nowe mama wpadasz często i prawie kilka razy w tyg odniu, to dzisiaj sobie odpuść chciałybyśmy być same , a ona " kiedyś zobaczysz jak to być samotnym @ " a ja mówię mama życzysz mi złe jestem młoda chcesz żebym była tez samotna a ona " nie nie życzę czy złe" ech sama nie wiem , przykro mi ze tak mo powiedziała , nam kochającego męża trójkę dzieci , dzisiaj się boje ze coś mu się stanie

Gość gość
Czy ona ni życzyła mi złe ,czy gada tak bo jest samotna faktyczna

Gość gość
'Kiedys zobaczysz jak to byc samotnym' uwazam,ze chodzilo jej o to,ze ona nie chce zostawac sama,czuje sie samotna,jest jej z tym zle,smutno.Mama nie miala nic zlego na mysli,chciala ci tylko powiedziec,ze kiedys tez mozesz sie tak czuc.Wiem,ze jestes jeszcze mloda i pewnie ciezko ci teraz zrozumiec,ze samotnosc osob starszych jest bardzo przykra,czuja sie odrzuceni i niepotrzebni.