Gość gość Napisano Lipiec 29, 2017 Czy jest jakikolwiek sens w próbowaniu "czegoś" z młodszym o 3 lata chłopakiem? Ogólnie znamy się od roku, ale nie widywalismy się jakoś szczególnie często, za to jak już się spotykamy, to codziennie przez 2 tygodnie (dosłownie - jeździmy na obozy) i przebywamy ze sobą niemal cały czas. On ma 13, a ja 16 lat - wiem, że to cholernie duża różnica, ale jest mega dojrzały i mamy bardzo dużo wspólnych tematów czy zainteresowań. Już rok temu świetnie mi się z nim gadało, ale dopiero ostatnio zaczęłam o nim myśleć jako o ewentualnym zauroczeniu. Faktem tez jest, że ponad miesiąc temu zerwałam z chłopakiem i trochę to przeżyłam, i boję się, że to mogło mnie popchnąć do jakiegoś innego zainteresowania (nie wydaje mi się, żeby tak było, ale różnie to bywa :/ ). I nie chodzi mi o tworzenie jakiegokolwiek związku TERAZ; aktualnie jest okej, wiem, że mu się podobam, on raczej też wie, że coś do niego czuję, ale żadne z nas nie ma parcia na związek, chodzi raczej o to czy warto jest spróbować coś w związku z tym zrobić za jakiś czas, kiedy różnica wieku trochę się zatrze? I jeśli tak, to mniej więcej za ile? (do info: jego dojrzałość emocjonalną szacowalabym na 2/ nawet 3 gimnazjum)... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach