Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nadja8

Seks z sąsiadem

Polecane posty

Hej. Mam pewien problem, a w sumie pytanie. Jestem ładną młodą kobietą, z fajnym biustem i tyłeczkiem, a przynajmniej tak się o mnie mówi :D Wraz z moim sąsiadem, jesteśmy w bardzo dobrych stosunkach. Pomagamy sobie, czasem jemy wspólnie kolacje itp. Ale to nigdy nie przerodziło się w nic większego, aż do pewnego dnia. Przyszedł do mnie do domu (mam zazwyczaj otwarte drzwi), a ja akurat brałam prysznic. Musiał wejść po cichu, bo nikogo nie słyszałam. Nagle spostrzegłam, że ktoś się zbliża - to był on. Otworzył kabinę. Byłam zupełnie naga.Nic nie powiedziałam, tylko się mocno zaczerwieniłam, ze wstydu. On szybko się rozebrał, i kazał mi uklęknąć. Nie miałam wyboru, trochę się bałam, i byłam nieźle podniecona zarazem. Zrobiłam co kazał. Zbliżył do mojej twarzy swojego k****a, zanim zdążyłam cokolwiek zrobić on złapał mnie za głowę, i ostro ****a** moje gardło. Było sporo spermy, kazał mi grzecznie połknąć, zrobiłam to. Na koniec rozmazał resztki spermy z k****a na moim biuście. I wyszedł. Podobało mi się, ale zarazem odczuwałam potworny wstyd. Czy powinnam czuć się z tym źle, czy może umówić się z nim ponownie? A może olać tego człowieka i umówić się z kimś innym, korzystając z moich walorów cielesnych? Dziękuję za wszelkie odpowiedzi!

Gość gość
nastepnym razem nastaw mu anusa szmato

Gość gość
Niezła dupa z Ciebie musi być!

Gość gość
Nadja8 A ten sasiad ma duzego tego kuuutasa miaby czym Cie przeorac

a wlśnie moim marzeniem jest żeby moj sąsiad mnie wreszcie skosumował, jest on o 14 lat co prawda starszy ale od kiedy mieszkamy tj. 18 lat naprzeciwko siebie od pierwszego wejrzenia był moim idolem moim góru i choc nie wiem czy on tez tego pragnie to jednak wiele razy dawal mi dowody na to że ma na mnie ochotę. Ja przeciętnej urody mężatka chyba zgrabna on teraz grubasek nie za wysoki a jednak gdy go widzę czuję dreszcze jestem podniecona i gdyby tylko zaproponowal albo przystąpil do zdecydowanego ataku poddala bym mu sie ale albo jest taki niesmialy albo boi sie zony trudno powiedziec juz na poczatku gdy wprowadzilismy sie na przeciwko i nasze relacje byly niemal rodzinne widzialam blysk w jego oku gdy byly spontaniczne imprezy sasiedzkie podczas tancow mocno mnie dociskal gladzil moje posladki kiedys zlapal mnie za pierś a jak w przeddzien wesela jego corki bylo niezle zakrapiane dmuchanie balonow ja bylam tak na niego napalona i tanczylismy on macal mnie miedzy posladkami i calowalismy sie z języczkiem i chaialm sie wymknąc do ciemnego pokoju bo czulam jak mu stal chyba nie za duzy ptak ale jego żona nas namierzyla jedynie zdązyl przez moje spodenki chwycić moja soczystą myszkę tak mnie to rozjaralo że poszlam pod prysznic i tak się bawilam swoim myszakiem że chyba 5 olotow mialam. Kiedys nawet mialam taki plan żeby go zwabić jak mąż poszedl do pracy na nocna zmianę wiedzialam ze siedzi przy kompie na GG i napisalam mu czy by nie przyszedl bo nie mogę usunąć jakiejs wiadomosci żeby mąż nie odczytal byla chyba juz polnoc no i przyszedl w krotkich spodenkach widzialam ze jest podjarany usiadl na fotelu a ja za nim niby pokazywalam na monitorze co chce zrobic nasze glowy byly obok siebie moje piersi opieraly sie na jego ramieniu wystarczylo zeby sie obrocil i pocalowal i juz byloby gorąco ale nic takiego sie nie stalo potem pod pretekstem ze jakis kabelek od drukarki sie odlączyl niemal ukleklam przed nim siedzącym na fotelu widzialm jak spodenki mu sie uniosly cos tam plotlam i tak jakby w odruchu polozylam dloń na jego udzie moglam wsunąc ja w nogawkę i juz jego orzeszki bylyby w mojej dloni a potem jego ptaszek tez jak mi slina wtedy leciala zeby go miec w ustach a moja muszelka tak sie slinila ze moje spodnie dresowe byly jak po praniu ale jakas sila nie pozwalala na przekroczenie pewnej granicy i on się zebral a ja jeszcze ze dwie godziny bawilam się ale mialam wielki niedosyt, przeciez tyle razy dawalismy sobie ewidentne znaki a do sena sprawy nie dochodzi choćby ostatnio ogladalismy jakiś album ze zdjeciami on stal za mna jego zona obok mnie siedziala i czulam jak delikatnie dotykal moich plecow nachyla sie niby żeby lepiej zobaczyć i nasze policzki sie musnęly dreszcz mnie przeszedl na wskroć , kilka lat temu jak pojechalismy na wczasy do Chorwacji i zostawilismy sąsiadom klucze zeby podlewali nasze kwiaty i gdy wrocilismy zauwarzylam ze ktos grzebal w mojej bieliznie na 2 czy 3 moich stringach zauwazylam na paseczku ktory przykrywa szparke zólłtawe plamki powachalam to byl zapach jego spermy a więć onanizowal się i spuszczal na moje majteczki to mnie ogromnie podniecilo nie upralam tych majtek tylko chodzilam caly dzien i wyobrazalam sobie ze on mi sie spuscil na moja pisię a gdy 3 lata temu razem polecielismy na wczasy do Turcji poprosilam zeby naucylo mnie plywac wybieralam zakątek basenu gdzie ani moj stary ani jego zona nas nie widzieli pozwalalm sie dotykać on jednak robil to taak jaby to byly przypadkowe dotyki a to podtrzymywal mnie ręcami na plecach to jego dlon znalazla się między moimi posladkami czulam jego palce na mojej laskotce bylam tak podniecona ze jego palec sirodkowy wpadal razem z materialem kostiumu miedzy moje pladki gleboko bardzo gleboko i czulam jakby nim poruszal nie protestowalam chcial zeby tal lezec na tekj wodzie jak najdluzej myslalm ze moze wykorzysta sytuację i odsunie ten skarawek materialu i wlozy sam palec a i tak mialam niewielki orgazm bo nawet się wystraszyl i puscil mnie na tej wodzie i mnie wybudzil z letargu mialam wielka ochote chociaz dotknąc potrzymac jego męskość i zaczęlam się wyglupiac zeby tylko podotykac jego ciala i tak go trochę przyparlam do sciany basenu i zazartowalam czy to prawda ze w wodzie facetom sie kurczą i zlamalam go dlonia za krocze poczulam ze jego sie nie skurczyl choc nie byl olbrzymi to jednak twardy i gotowy sasiad stanal na chwile jak poparzony spojrzal mi w oczy i zapytal i jaki wniosek ..ja spuscilam oczy troche zawstydzona po chwili puscilam jego klejnoty i zmienialam temat no to jeszcze nie uczyles mnie plywac na brzuchu chyba zrozumial ulożyam się na wodzie na piersiach i on to skwapliwie wykorzystal jedna dlonią zlapal mnia za cipulka napuchnietego rozwartego pragnacego a druga objal jedna z moich piersi i tak przez kilka minut az zauwazyl ze odlecialam i glos mego męza nas wybudzil bo niosl drinki na lezaki ja wrocilam na lezak a sasiad z parasolem na swoich kompielowkach poszedl do przebieralni za kilka minut wrocil parasola juz nie bylo musial sobie poruszac skorka i rozladowac sie zauwazyl chyba ze patrzylam w to miejsce i zazartowal przy wszystkich ze woda tu taka ciepla ze nawet facetom w wodzie sie nie kurczy gdy lezalam na lezaku widzialm jak wpatruje sie w moje krocze celowo rozchylam nogi i dokladnie byla widoczna szczelina i pulchność mojej pragnacej myszki ..ciekawe czy kiedys dojdzie miedzy nami do pelnej penetracji ?

Gość gość
jestesz k***a :(

Gość gość
Od paru tygodni mam nowego sasiada jedno pietro wyzej mnie. juz pare razy spotkalam go jak do pracy wychodzilam. Za kazdym razem mowi mi dzien dobry nawet dosyc przystojny troche starszy odemnie, nie zauwarzylam zeby z jakas laska mieszkal. Ale jak z pracy przychodzilam i dzwi wejsciowe otwieralam to jakas c****a do niego wchodzila.Pewnego dnia udalam ze mi cukru braklo i poszlam pozyczyc. I tak od slowa do slowa cukier pozyczylam i jego na kawe zaprosilam, narazie bylam zadowolona bo moj pomysl wypalil.Na reszte dlugo nie czekalam bo bardzo szybko pod nim bylam i jego meskosc w sobie czulam,Zaspokoil moje pragnie wspaniale i wyruchhall mnie doskonale Kawe wypilismy i nastepny termin spotkania ustalilismy

Gość gość
Wspanialy sex z nim byl pierwszy raz tak przerznieta bylam i jeszcze nigdy nie spotkalam faceta z takim dlugim huuujemm. Uzgodnilismy ze bedziemy sie spotykac bardzo dyskretnie

Gość gość pani od języka
"dotyki ręcami w łaskotkę " - po wakacjach daj pani do poprawki, bo to same byki.Chuj to nie huj dziecko, a kąpielówki nie pochodzą od kompa.