Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość detective o

młody oszukaniec uwaga firma krzak i wielkie oszustwo

Polecane posty

Gość detective o

dzieciak widzący tylko na 1 oko dostał nawet prawo jazdy i jeżdzi po ulicach .popełniono olbrzymie przestępstwo bo to jest zagrożenie na ulicy ,dzieciak widzący 1 okiem odwraca głowę na bok aby wogule widzieć ,szuka pracy jako kierowaca oraz wogule jeżdzi po ulicach . 1 gówniarz szukający pracy treść ogłoszenia.Data dodania 19/07/2017 maciej Lokalizacja Bemowo, Warszawa Chętnie podejmę zatrudnienie w charakterze kierowcy/dostawcy z własnym autem typu kombi, rocznik 2007, silnik 1.9tdi lub na auto służbowe. Wiek 24 lata, dobra sprawność fizyczna, dobra orientacja w terenie i za kierownicą. Posiadam wykształcenie maturalne, doświadczenie w pracy fizycznej oraz kilku pracach z klientem typu call center, przedstawiciel handlowy. Oczekuję dodatku za paliwo oraz, ewentualnie i zależnie od wysokośc***ensji, za amortyzację. Praca maksymalnie do godziny 17, ew. 18, godzina rozpoczęcia bez większego znaczenia. Może być praca w nocy, muszę być wolny jedynie w godzinach 18-24. W razie potrzeby mogę wyrobić książeczkę sanepidu. Jestem osobą niekaraną. Nie wymagam zatrudnienia w oparciu o umowę o pracę. Nie interesują mnie umowy przez agencje pośrednictwa pracy. Preferowany rejon pracy - zachodnia połowa Warszawy, wliczając centrum, lub podwarszawskie miejscowości z lewej strony Wisły. Zapraszam do kontaktu telefonicznego, jestem dyspozycyjny od bieżącego tygodnia. Pracodawca który szanuje pracowników i dotrzymuje umów może liczyć na solidność i pełną kulturę pracy z mojej strony. Jeśli masz ofertę innej pracy niż zasugerowana, gdzie mogę dobrze wykorzystać swoje zasoby i coś z tego mieć, to chętnie zapoznam się z ofertą. Pozdrawiam serdecznie. 2 automatycznie właściciel firmy z pracownikami .co to za oszustwo . ....szok i praca dla policji ...http://zicko-chodorowski-maciej.solidnafirma24.pl

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować