Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadowolony gosc Radomia

Spedzam dzis caly dzien w Radomiu i chce sie z wami podzielic radoscia

Polecane posty

Jestem w Radomu od godz. 7:45 do tej pory. Bylem z rana na baarze, potem obsedlem sklepy, potem zjadlem lody pry fontannach, potem znowu sklepy, obiad i znowu po sklepach. A kiedy sklepy pozamykano (dzis sobota - krocej pracuja) to pojechalem do galerii Slonecznej i do nastepnej M1. I przez caly ten czas, mimo, ze widzialem setki a moze i tysiace ludzi, mimo ze patrzylem we wszystkie strony swiata, to jednak - ku mojej uldze i radosci - moj wzrok ani razu nie natrafil na ciapatych muzulmanow. Nie widzialem ani jednej geby w burce czy hidzabie. Nie widzialem ani jestej zarosnietej po islamsku mordy. Jaka ulga :) Jakze to inny obraz od Warszawy. Naprawde az przyjemniej sie oddycha, az przyjemniej czlowiekowi na swiat spojrzec :) Nie ma we mnie tego niepokoju ktory zawsze tli sie w sercu na widok tej terrorystycno-szariackiej swoloczy.

Gość Miasto Namysłów opolskie wojew
autorze a czy w galerii słonecznej jest kino ??? byłeś w kine ???

jest kino w galerii słonecznej ???

Gość Ja_Dyzio
wszystko Wam opowiem, jak wrócę z Radomia ale póki co nie wybieram się !

Jakies tam chyba jest ale ja do zadnych kin nie chodze bo wszystkie filmy sa dostepne w necie i za darmo. Za to przezylem szok w M1. Kiedys dawno temu bylem w tej galerii i kupilem fajna pile lancuchowa elektryczna 2000W w Practikerze. A teraz zonk bo Practikera juz nie ma. Szkoda bo duzy i dobry byl sklep. A moze on jest gdzies przeniesiony?

Autorze sprawdziłem w Google jest kino multikino w galerii słonecznej czemu go nie widziałeś przecież to wielosalowe kino a nie widziałeś multikina w Radomiu? Przecież byłeś w galerii słonecznej

Nie napisalem ze nie ma kina. Wrecz przeciwnie. Napisalem ze jakies tam chyba jest. Ja po prostu nie zwracam uwagi na takie rzeczy. W kinie ostatni raz bylem w dziecinstwie. Uwazam, ze bez sensu jest placic za bilet i sluchac jak ktos siorbie kole i szelesci popcornem. W domu na telewizorze mozna obejrzec to samo, w spokoju i za darmo.

Gość gość
Gratulacja dla Autora z powodu dobrego i spokojnego dnia :)