Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tracąca siłę

Dieta..Rozpaczliwie potrzebuję pomocy!!!!!

Polecane posty

Gość Tracąca siłę

Cześć, mam 31 lat, ważę 70kg. Do zarzucenia mam przynajmniej 10kg i nie potrafię tego zrobić, a nie jest to niestety kwestia tylko estetyki, ale również zdrowia i mojej psychiki. W teorii jestem świetna, to nie o to chodzi że nie wiem jak to powinno wyglądać. Po prostu nie potrafię się trzymać tego, co sobie założyłam. Kiedyś zrzucenie kilku kg było dla mnie latwizną. Teraz nie potrafię i już przez to popadam w jakaś depresję. Proszę pomóżcie!! Wesprzyjcie, bądźcie ze mną, napiszecie dobre słowo, zmotywujcie. Małymi kroczkami, najpierw przez pierwszy tydzień który zaczyna się już jutro....

Gość gość
Kopa w dOOpe i lecisz mała :P

Gość gość
przestan sie odchudzac to schudniesz

Gość gość
10 kg to pikus uwierz mi. Mysle, ze ty sama sobie to wszystko utrudniasz, bo kojarzysz zdrowe odzywianie z czyms restryjcyjnym, z ograniczeniami, ktore wywoluja u ciebie strach i lek. A tak nie musi byc, pomysl, ze nic nie musisz....a jedynie chcesz....Mi pomogly owoce, ktore pomogly mi zrezygnowac z nabialu, chleba i wedlin. Na obiad tez niekoniecznie trzeba jesc mieso z ryzem, kasza itp., wystarczy pieczona ryba z gora salatki. Pij duzo smoothies, ktore wyplniaja zoladek i sa smaczne. A w czasie diety wazne jest zeby znalezc dla siebie cos smaczego....U mnie np. tak jest, ze jak zjem na sniadanie przykladowo 2 kromki ciemnego chleba z czyms tam to za chwile jestem glodna, a jak wypije smoothie z owocow i dodam platki owsiane to jestem pelna i czuje sie lekko, a jednoczesnie pelna energii. I sport, ja cwicze z dvd, polecam sleek technique jak lubisz barre. Cwiczenia spokojniejsze na macie mozesz znalezc na you tube, np. ballet beautiful. Albo cos krotszego typu Shred (tez jest dostepny na you tube. Jak wolisz cos aktywniejszego to bieganie, plywanie, cokolwiek. Powodzenia ;.)

Gość gość
Mnie rower odchudzil 15kg przez ostatnie 5 tygodni. :D jezdzilem srednio 3 godziny dziennie.

Gość gość
Zapoznaj sie z dieta hollywoodzka Kirscha. W sam raz dla Ciebie.