Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytania do kobiet

Polecane posty

Gość gość
Tez mi sie nikt nie spodobal.jestem w zwiazku 4 lata. Powtorze to co wyzej... za duzo zniewiescialych chlopaczkow. Spodnie rurki itp.to prawda ze facet zaczyna sie podobac od momentu gdy cos zaczyna iskrzyc.tak bylo z moim partnerem.wczesniej mi sie nie podobal chociaz ze znalam go 6 lat

Gość gość
Przecież faceci to płeć brzydka :)

Gość gość
gość dziś gość dziś bardzo ładnie opisałaś problem , który jest już problemem społecznym ponieważ faceci podzielili się na leni(niedojrzałych chłopców) lub cwaniaczków , jedni nie mają nic , drudzy myślą , że mają wszystko , a Wam najbardziej brakuje tych , którzy są pośrodku X Opisałam to co widzę i co sama przeżyłam. gość dziś Kobieta 10:58 to dopiero tragedia. x Dla Ciebie i dla takich jak opisałam- to na pewno! Po prostu demaskuję męski fałsz i zakłamanie, choć przyznaję, że nie wszyscy mężczyźni są źli! Problem w tym, że na tych "złych" trafia się częściej niestety :P.

Gość gość
a czy cokolwiek pozytywnego Ci się zdarzyło z nami , potencjalnymi złymi typami ?

Gość gość
ja w tym roku uparaiwalam seks z 9cioma jesli kobieta nie ma min 1 faceta na rok do seksu to nie jest kobieta

Gość gość
gość dziś -"a czy cokolwiek pozytywnego Ci się zdarzyło z nami , potencjalnymi złymi typami ?" x TAK. Za każdym razem ZŁUDZENIE, że spotkałam prawdziwą miłość :P.