Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja dopiero wstałam a wy pewnie już w kościółku w garsonkach i szpilkach ? hahaha

Polecane posty

Gość gość

:D:D buhahaha

Gość gość
Nie jestem katolem na szczęście, właśnie słyszałam że w kościele dzwony biją.

Gość gość
nie, leże sobie pół nago na balkonie, nie mam pod spodem majtek, delektuje sie ciszą

Gość gość
Ja także do kościoła nie chodzę, jednak nie uważam by był to powód do naśmiewania się z tych Ktorzy tam uczęszczają właśnie

Gość gość
A ja idę do kościoła na 11.30 i w nosie mam czyjąś opinię na ten temat. Mam kilka koleżanek ateistek i nigdy żadna z nich nie wyraziła sie prześmiewczo ani obraźliwie na temat mojej wiary, ale to są osoby z klasą. Autorka do nich nie należy.

Gość gość
ma ktoś babę pożyczyć do kościoła ?

Gość gość
ja sobie leżę i popijam kawę. mój maz pojechał do kościoła (ma nadzieję ze nie w szpilkach :D ), on czuje taka potrzebę, więc należy to uszanować. nie jeździ tam dla księdza tylko z potrzeby serca.

Gość gość
chodż do mnie z kawą i w szpilkach skarbie

Gość gość
A ja juz zdazylam swojego opiertolic, bo od rana gra na kompie. Dzieciak lezy i marudzi ale co tam, " on ma weekend".

Gość gość
z potrzeby serca ? ale i tak jest na 100% wrednym obłudnikiem !

Gość gość
Ja chodzę do kościoła, ale pań poniżej 60+ w garsonkach nigdy nie widzę. Tak to jest autorko, człowiek ze wsi wyjdzie, ale wieś z człowieka nigdy. Ja również nie spotkałam się z tym, że ktoś naśmiewał się z mojego uczęszczania na mszę świętą lub katolickim celebrowaniem świąt. A fanatykiem nie jestem. Po prostu chodzę do kościoła w niedzielę i święta.

Gość gość
mój maz nie jest obludnikiem. jak ma możliwość komuś pomoc to pomaga, jak coś mu się nie podoba to mówi wprost przez co wiele osób go nie lubi bo nie jest typem który w twarz się ładnie uśmiecha a za plecami obgaduje. I za to co właśnie kocham i szanuję.

Gość gość
Lecz się idiotko bo przez takie twoje p******e rozumowanie nasz kraj może stać się krajem p*****lców w sukienkach z hujem pod spodem.Dzięki takim ludziom, katolikom jeszcze nas nie w******i w kosmos bo ci ludzie są wierni swojej wierze bardzo silnie i potrafili o nią walczyć i sa w Polsce kościoły a nie jak w Belgii czy Irlandii gdzie kościoły poprzerabiali na sklepy.Wiec nie kpij panienko z ludzi chodzących do kościoła bo min dzięki im bezpieczna jesteś w swoim kraju .Jesteś człowiekiem .

Gość gość
Ja się opalam na tarasie i piję kawkę. Jeśli ktoś ma potrzebę iść do kościoła, to proszę bardzo. Nie lubię obgadywania ludziom du/py i wyśmiewania się z poglądów kogokolwiek, czy namawiania do zmiany. Ateista który wyśmiewa się z katolika i namawia go do nie chodzenia do kościoła jest dla mnie na tym samym poziomie co zaślepiony katol wyzywający innych i nie uznający innych poglądów.

Gość gość
ja sie opalam wlasnie na plazy w Lebie a w kosciele bylam o 8 rano.bardzo dbam o swoja dusze nawet na urlopie.pozdrawiam wszystkich ktorzy Pracuja, modla sie I tych ktorzy bezpiecznie spedzaja urlop.

Gość gość
Ciemna jesteś jak nic .Nie rozumiesz ze żyjesz w kraju katolickim i tego powinno się trzymac .Mimo że nie jestem zbyt wierząca to nie chce żyć w kaju muzułmanów żyję w Polce w kraju katolickim nie mogę pozwolić sobie wmówić inaczej bo to nie jest normalne .Ale tak jak autorka jesteś pusta i głupia i nic nie kumasz.

Gość gość
a 500 plus od katoli pisowskich bierzesz to powinnaś leżeć plackiem przed ołtarzem

Gość gość
Weź debilu załóż lepiej temat jak nabrac odwagi i pójść wreszcie do psychiatry buhaha

Gość gość
Byłam wczoraj w synagodze. Tam chodzę. Nie w szpilkach, nie w garsonce bo to nie moje klimaty. Przeszkadza ci ze ktoś chodzi do kościoła? Mnie nie

Gość gość
Ja do kościoła chodzę tylko po to aby popatrzeć na te w garsonkach i szpilkach. Tak powinna wyglądać porządna żona i matka, służebnica rodziny. Ładny wygląd, kościółek, obiad, popołudniu zabawa z dziećmi a wieczorem obsługa męża. Takie mnie kręcą.

Gość gość
A ja juz oblecialam targ w Splicie i teraz leze w pokoju w hotelu bo musze odsapnac, 35 stopni mnie zmeczylo :)

Gość gość
Ja p*****le. Na wakacjach targ? Co ty Masz 60 lat?

Gość gość
Ja bylam z mezem i dziecmi. Niedlugo odnawiamy przysiege malzenska. To juz 7 lat malzenstwa. Pozdrawiam

Gość gość
12:10 tez niedawno wróciłam z Chorwacji i tez bywalam na Targu w Splicie. Pyszne figi i arbuzy tam kupowałam mniam. Ps.mam 33 lata